Attraksjoner i Makarska

Krystallklart vann, herlig uteliv og en av Kroatias lengste kystlinjer. Ved å leie feriehus i Dalmatia får du og din familie en fantastisk mulighet å utforske alle serverdighetene i Makarska.

Makarska er bygget på ruinene fra den romerske byen Mucurum som ble ødelagt av Goterne. Etter Goterne ble byen styrt av konger, tyskere og venetianere. Lei et feriehus i Makarska og opplev lange, flotte strender langs hele kysten.

Oppdag alle attraksjoner i Makarska

En av de mange serverdighetene i Makarska er det gamle klosteret St. Filippo Neri som har minner fra middelalderen og romertiden. En annen vakker bygning er Francisklosteret fra 1600 tallet, gå heller ikke glipp av den fine kirken St. Mark.

Mange av de besøkende til Makarska leier feriehus, og besøker området på grunn av de herlige strendene. I bukten i byen kan du ta en avkjølende dukkert i det krystallklare vannet, snorkle, kjøre jetski eller prøv andre vannsporter. En annen attraksjon i Makarska er den nærliggende byen Gradacs med sin seks kilometer lange strand, en av Kroatias lengste.

Med et feriehus i Makarska har du og din familie et perfekt utgangspunkt for spennende utflukter og aktiviteter i Makarska. Fra havnen i sentrum kan du ta ferge over til Brac og med bil kan du kjøre til Dubrovnik. I Makarska kan du rusle langs stranden, stoppe ved en av de mange strandrestaurantene for noe godt å spise. Utenfor byen kan du kjøre mountainbike eller vandre i Biokovofjellet.

Et klikk unna kysten av Kroatia

Vil du også oppleve alle aktivitetene i Makarska kan du og din familie leie hus i Midt-Dalmatia her på vår hjemmeside eller på telefon. NOVASOL har leid ut ferieboliger i Kroatia siden 2005, og vi har ett stort utvalg av ferieboliger i det spennende landet. Alle er besiktiget av dyktige representanter, og i leien inngår en trygghetspakke. Velkommen til oss!