Attraksjoner på Mljet

Velkommen til en av Adriaterhavets vakreste øyer! Med et feriehus på Mljet får du og din familie oppleve en fortryllende natur og et rikt dyreliv med koselige fiskebyer.

Mljet er en 98 kvadratkilometer stor øy i Sørdalmatia, og ligger sør for Peljesac. Den største severdigheten er den flotte nasjonalparken, de merkelige saltvannssjøene og det vakre Mariaklosteret. På øya finnes også rester fra den romerske bosetningen Palatium.

Utforsk Mljets severdigheter

Gjennom NOVASOLs feriehusutleie i Sørdalmatia får dere god tid til å se spennende severdigheter på Mjet. Nasjonalparken er bare en av mange attraksjoner på øya. Nasjonalparken er 31 kvadratkilometer stor og består av skog, berg, grotter og undervannsraviner. I undervannsravinene kan dere snorkle eller beundre øyas mange fiskearter.

Foruten å snorkle finnes det mange aktiviteter på Mljet, som er perfekt for alle som liker å være ute i naturen. Langs øya kan man vandre og sykle, ved kysten kan du padle kajakk, svømme og dykke. Leier du feriehus på Mljet kan du besøke de ubebodde øyene som ligger utenfor Mljet.

Gjennom å legge turen til Mljet når dere leier leilighet i Dalmatia får dere god mulighet for å titte på Mariaklosteret som ligger på en øy midt i sjøen, Veliko Jezero. Klosteret ble bygget under 1100-tallet og ombygget på 1500-tallet. Vil dere lære mer om øyas historie kan dere besøke ruinene etter den romerske bosetningen Palatium som finnes på nordvest siden av øya.

Opplev de flotte attraksjonene og aktivitetene på Mljet

Finn det perfekte feriehus på Mljet

Den beste måten å utforske alle serverdighetene og aktivitetene på Mljet på er å leie et feriehus i Sørdalmatia. NOVASOL har leid ut feriehus i Kroatia siden 2005 og har både medarbeidere og servicekontor i landet. Om du og din familie vil leie feriehus på Mljet kan dere booke online eller ringe vår kundeservice. Å leie hus på Mljet er sikkert og trygt, alle våre feriehus er regelmessig besiktiget og det inngår en trygghetspakke i prisen. God ferie på Mljet!