Natur og strender på Mljet

Krystallklart vann, usjenerte strender og fortryllende undervannsliv. Det enkleste måten å nyte Mljets natur og strandliv er gjennom feriehusutleie i Dalmatia.

Den naturskjønne Mljet ligger i Sørdalmatien, rett vest for Dubrovnik. Det finnes mye flott natur rundt Mljet takket være at halve øya er nasjonalpark. På øya finnes det to saltvannssjøer, undervannsraviner og vakre strender.

Opplev fantastisk natur med et feriehus på Mljet

Ønsker du en fantastisk naturopplevelse på Mljet anbefaler vi øyas nasjonalpark. I den 31 kvadratkilometer store parken kan du vandre eller sykle, svømme i saltvannssjøene eller snorkle i undervannsravinene og se på fiskene. På sydspissen av øya ligger naturreservatet Saplunara, her kan du også ta del i flotte naturopplevelser på Mljet. Her kan du vandre i rik natur og nyte utsikten av det krystallklare vannet.

Selv om mange kommer til denne øya på grunn av den flotte naturen, finnes det mye annet i Mljet, flotte strender og den best kjente stranden ligger ved naturreservatet og heter Saplunara. En halvtime til fots fra denne stranden ligger den kjente nudiststranden Blace Beach. Pass også på å bade i både den store og den lille sjøen i nasjonalparken.

Lei feriehus på Mljet på nett eller telefon

Vil du og din familie oppleve fantastisk natur og herlige strender på Mljet kan dere leie en ferieleilighet i Dalmatia gjennom NOVASOL. Vi startet opp på 60-tallet og har siden 2005 vært tilstede med feriehus i Kroatia.

Er du interessert i å booke en villa på Mljet kan du gjøre dette på vår hjemmeside eller ved å ringe vår kundeservice. Vi har feriehus i alle prisklasser og standarder. Velkommen til å booke feriehus på Mljet hos NOVASOL!