Attraksjoner i Primosten

Primosten er et lite sted men det er likevel en rekke aktiviteter her. Du vil her finne vakre strender, små og trange gater og vingårder. Lei en feriebolig i Primosten og bli kjent med området.

Primosten forbindes med fastlandet via en bro, men tidligere var øya isolert. Øya har tidligere vært under Venezias styre. Besøk kirken St. Georg som ligger i Primosten, og utforsk øyas severdigheter gjennom å leie feriehus i Dalmatia.

Lei feriehus i Primosten

Utforsk øya gjennom et feriehus i Primosten

Primosten er en gammel fiskeby og i dag et populært feriested. På nordsiden av øya finner du klippestrender, mens sørsiden domineres av småsteinstrender. Foruten å bade kan du spille volleyball eller dykke. Her finner du også kirken St. Georg som kanskje er den mest imponerende serverdigheten i Primosten. Kirken ligger på øyas høyeste punkt og ble bygget på 1400.tallet. Inne i kirka er det et ikon av Jomfruen og et alter i barokkstil.

Selve sentrum av Primosten er en severdighet i seg selv. Den lille byen er full av små gater, pittoreske hus og koselige restauranter. Her kan du nyte øyas spesialiteter, skalldyrsretter og den lokale rødvinen Babic. Hva med et besøk på en lokal vingård?

Et klikk unna ditt feriehus i Primosten

Er du og din familie interessert i å utforske attraksjoner og severdigheter i Primosten kan dere leie sommerhus i Dalmatia. NOVASOL har leid ut feriehus siden 1968 og har et bredt utvalg av hus og leiligheter i Kroatia.

Bestilling kan gjøres på vår hjemmeside eller ved å ringe kundeservice. Velkommen til oss!