Attraksjoner i Buje

På halvøya Istria ligger den flotte byen Buke, vel verdt et besøk! Når du leier ferieleilighet i Kroatia må du ikke glemme å besøke de gamle og vakre byene. Buje har mye å by på for alle aldre, vakre gamle bygninger og fantastikk landskap gir ro i sjelen, de flotte restaurantene gir nytelse både for øyne og mage. Det finnes mange aktiviteter i Buje så du kommer ikke til å kjede deg.

Gammel by med historisk karakter

De gamle vakre bygningene på Istria har vært bebodd siden bronsealderen og de har blitt restaurert av lokalbefolkningen. Du bør besøke den gamle byen med sine venetianske palasser, bymuren og den flotte festningen, mye severdigheter i dette området.

Ruinene av borgen Momjan fra 1300-tallet står som et landemerke over hvor viktig byen har vært gjennom historien. Vakre middelalderkirker hører også til attraksjonene i Buje, beliggende i åsene langs vingårder og olivenplantasjer. Den lokale produksjonen gir mat og drikke av utsøkt karakter. Lei et sommerhus i Istria, bli med på en kulinarisk reise, og se vakre kirker fra 1600-tallet med statuer fra mellomkrigstiden. Tilbring ferien med lange turer i det vakre landskapet, kun avbrutt av god mat og morsomme opplevelser.

Book ditt feriehus i Buje med NOVASOL

Hos NOVASOL kan du enkelt leie villa i Buje og øvrige Kroatia samt nesten hele Europa. Finn drømmehuset og bestill på våre nettsider eller ved å ringe vår kundeservice, vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte feriehuset!