Historie og kultur i Buje

Gjennom NOVASOLs feriehusutleie i Istria kan du oppleve den vakre halvøyas lange og spennende historie. Her finner du den flotte byen Buje som lenge har vært vokter av området med sine sterke bymurer og festninger. Bujes historie er spennende og variert. Området var først befolket av Histri stammer som gav navn til området. Disse stolte og ville krigerne holdt området lenge og det krevdes to kamper innen det romerske imperiet hadde vunnet området. Foruten om arkeologiske funn tyder mye på at romerne styrte byene i nærheten også, som Castelvenere.

Under mellomtiden var Buje en betydningsfull handel og administrasjons by og forble det under styret av Venetiansen imperiet.

Fra middelalderen stammer mange av bygningene du kan se i dag og du kan beundre gotiske kirker, hus og bygninger. Alt dette kan oppleves via et feriehus i Buje.

Bujes kultur kretser rundt urminnets tider rundt jordbruk. Den fruktbare jorden gir bra avling for de fleste vekster. Spesielt godt trives oliven i dette området, og det produseres også god vin her. Når du har bestemt deg for å leie et feriehus i Buje må du ikke gå glipp av de kulturelle festivalene, Luganinada og Šparogada, her kan du nyte godt av lokale kulinariske spesialiteter og tradisjonelle opptredener.

Lei feriehus i Buje gjennom NOVASOL

På NOVASOLs hjemmesider kan du søke på feriehus i alle prisklasser og kategorier, og bestille ditt drømmehus. Du er også velkommen til å ringe vår kundeservice. Vi har lang erfaring med utleie av ferieboliger og har noe for enhver smak.

Velkommen til NOVASOL for å bestille villa i Kroatia.