Attraksjoner i Opatija

Tilbring ferien i et herlig feriehus i Opatija! Med et hus eller en leilighet får du og din familie mange muligheter til å utforske alle de spennende attraksjonene i Opatija.

Opatija ligger på nordøst siden av Istrias kyst like ved Kvarnerbukten, og er oppkalt etter Benediktinklosteret som var byens midtpunkt under 1300-tallet. Byen er et populært feriemål og har mange vakre severdigheter, som de vakre parkene, de storslagne villaene fra 1800-tallet, fontener og statuer. Andre attraksjoner i Opatija er de fantastiske strendene.

Nyt de vakre strendene og attraksjonene i Opatija

Opplev alle severdigheter i Opatija

Opatija er berømt for sine vakre 1800-talls villaer som minner om byens glansdager. Her finnes blant annet Villa Angiollina og Villa Minach. Andre vakre høydepunkter er Helios og Selena-fontenen, statuen jenta med måken og St. Jakobskirken. Gå heller ikke glipp av Walk of Fame som hedrer nasjonale kjendiser.

Opatija er den perfekte plassen for å glemme hverdagens bekymringer og koble av i solen. Lengter du og din familie etter strand og bading kan dere besøke noen av de herligste strendene som feks. Slatina, Icici som ligger ved den gamle havnen eller den vakre byen Sipar. Vanligvis er det steinstrender i Kroatia, men i Opatija finnes det også flere sandstrender.

Det finnes mye aktiviteter i Opatija hvis dere skal leie feriebolig ved Kvarnerbukten. Ta en tur i den herlige St. Jakobsparken der dere kan finne over 150 ulike vekster, rusle langs den 12 km lange strandpromenaden, snorkle i det krystallklare vannet og oppdag livet under overflaten.

Enkelt å leie feriehus i Opatija

Vil du og din familie utforske alle severdigheter og aktiviteter i Opatija kan dere leie et feriehus gjennom NOVASOL i ferien. Vi har formidlet sommerhus i Kroatia siden 2005, og våre boliger kan bookes online eller over telefon. Det inngår også en trygghetspakke med inkludert avbestillingsforsikring.