Mat og drikke i Opatija

Et besøk i Opatija blir en gastronomisk opplevelse du sent vil glemme, og med en feriebolig ved Kvarnerbukten får du god tid til å smake mat og drikke i Opatija.

Den herlige ferieresorten Opatija ligger i nordøstlige Istria ved Kvarnerbukten. Istria er kjent for sin matkultur og Opatija er kjent for sine flotte restauranter og førsteklasses råvarer. Beliggenheten gjør at de har god tilgang til fersk fisk og skalldyr.

Nyt fantastisk mat med et feriehus i Opatija

Den beste måten å få med seg alt det kulinariske fra Istria på, er gjennom feriehusutleie i Opatija. Det serveres mye fisk og skalldyr i dette området og vi kan anbefale grillet sardiner og pastaretter med reker. Beliggenheten rett ved Kvarnerbukten gjør tilgjengeligheten god for fersk fisk.

Men Opatija ligger også i et godt jordområde og tilbyr også delikatesser som: trøffel, olivenolje, kastanjer, asparges og bær. Opatija er godt kjent for å servere flotte retter med sort eller hvit trøffel.

Ved Kvarnerbukten har det blitt produsert vin siden romertiden, her vokser druene Malvazija, Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay. Med et feriehus i Opatija kan dere reise rundt og besøke vingårder i området og prøvesmake de ulike typene.

Prøv god mat på ferie i Opatija

Enkelt å leie feriehus i Opatija

Vil du og din familie nyte god mat i Opatija kan dere leie en ferieleilighet i Kroatia på vår hjemmeside eller ved å ringe vår kundeservice.

NOVASOL har mange års erfaring med utleie og alle våre ferieboliger er besiktiget av våre representanter slik at du kan føle deg trygg når du booker ditt drømmehus.