Hytteutleie i Witteveen

Med NOVASOL har du nå mulighet for å ha et deilig opphold i Witteveen. Kontakt vår hytteutleie og hør nærmere om noen av de gode tilbudene vi har i Witteveen i Nederland.

Med et feriehus i Drenthe er ferieplanleggingen i gode hender. Vi har mange års erfaring med hytteutleie, og har et stort utvalg av herlige ferieboliger i hele Nederland.

Witteveen er en nærmest mikroskopisk landsby i kommunen Midden-Drenthe i provinsen Drenthe. Den nærmeste større by er Hoogeven hvor man finner utmerkede shoppingmuligheter og ellers alle nødvendigheter.

NOVASOL hytteutleie har mange hyggelige og velinnredede hytter og ferieboliger i Witteveen i Nederland. Dette er et perfekt sted å dra på ferie hvis man er en familie som ønsker fred og ro. Den vakre naturen kombinert med den stille landsbyidyllen er som skapt for en stresset familie som har lyst til å være litt sammen.

Witteveen er omgitt av bakker, kanaler og ikke minst flere av de karakteristiske nederlandske vindmøllene som vi kjenner igjen fra postkort og malerier, her får man den ekte utgaven.

Med NOVASOL kan dere være sikre på å få akkurat den opplevelsen dere med rette forventer når dere leier et sommerhus. Vi står inne for at alle hus lever opp til den høye standarden som har gjort oss til et førende utleiefirma av hytter og ferieboliger i Europa. Kontakt oss idag og få et godt tilbud!