Frihet med feriehus

På ferie er det én ting som gjelder, nemlig å skape de gode ferieminnene. Hos NOVASOL verdsetter vi de individuelle opplevelsene, og tilbyr derfor våre gjester unike minner ved å bo i privateide feriehus, hytter og leiligheter på ferie i Europa. Med personlig preg er ingen feriebolig lik den andre, og du velger selv den ferieboligen som best passer dine ønsker og behov. Ferieboligen er fristedet hvor du selv legger rammene for din ferie, fra morgen til kveld.

Ferie på dine betingelser.

Ferie i Danmark

Kort vei til nye opplevelser

Du behøver ikke reise langt for å nyte feriedager og tid sammen med de du er glad i. Sett deg i bilen og opplev nye sider av Norge, Sverige eller Danmark. Bo godt i et feriehus i Danmark rett ved sanddynene langs kysten, nyt naturen fra en hytte i Norge eller oppdag skjærgård og øyer fra et feriehus i Sverige. Er du ekstra eventyrlysten kan hytter i Finland friste som rammen til ferien i ”de tusen sjøers land”.

Ferie i Spania

Behagelig sydenferie

Med krystallblått hav, flere soltimer enn vi kan drømme om, mat som smaker himmelsk, rik kulturhuistorie og varm atmosfære er det ikke rart at destinasjoner som Kroatia, Spania, Italia og Frankrike frister til besøk. På ferie i Sør-Europa får hele familien tid til å nyte, oppleve og skape minner som lever videre lenge etter feriens slutt. Gled deg over feriedager med familie og venner i et bassenghus i Kroatia, på bombinert kyst- og byferie i Italia, i en tradisjonsrik spansk finca eller i en fransk villa i baklandet med utsikt mot kysten.

Alle eventyr starter et sted.