Velkommen til NOVASOL hytteutleie på Sjusjøen. Hos oss finner du et stort utvalg hytter og ferieleiligheter som gjør det mulig å samle lag, foreninger, kollegaer, venner og familie i private og hyggelige omgivelser. På Sjusjøen venter fantastiske aktivitetsmuligheter rett utenfor hyttedøren –sommer som vinter. 

NOVASOLs ferieboliger på Sjusjøen er en unik mulighet for større grupper som ønsker å bo samlet på et sted med kort avstand mellom boenhetene.

Ønsker du hjelp til å skreddersy ditt opphold på Sjusjøen? Kontakt vårt kontor på Sjusjøen for hjelp til å finne ferieboligene som passer gruppens ønsker og behov. 

Lei en NOVASOL hytte på Sjusjøen og se frem til gode skimuligheter

Lag – og treningssamlinger på Sjusjøen

Sjusjøen er den perfekte destinasjonen for lag – og treningssamlinger, når både trening og samvær skal stå i fokus. NOVASOLs ferieboliger ligger tett på gode treningsforhold i form av skiløyper, alpinanlegg, treningssenter, sykkel – og turmuligheter, og restitusjonsfasiliteter. Gjør som flere store idrettsutøvere og legg den neste treningssamlingen til Sjusjøen!

Sjusjøen er kjent som en av Europas beste turskidestinasjoner, og frister med over 350 kilometer med preparerte skiløyper. Våre hytter og ferieleiligheter finner du tett på flotte skiløyper, og Sjusjøen Skisenter Natrudstilen ligger kun en kort kjøretur unna. Skisenteret har som regel gode snøforhold fra november til april, så her er det mulig å komme tidlig i gang med vintersesongen. Sjusjøen ligger midt i hjertet av et enormt løypenett. Legg ut på tur i den kjente Birkebeinerløypa som tar deg til Lillehammer eller Rena, eller følg Trolløypa nordover mot Rondane. 

Det er ikke bare i skiløypene du kan gjennomføre gode økter. I sentrum av Sjusjøen ligger et toppmoderne treningssenter, som blant annet er tilrettelagt for langrennsløpere. Gå i fotsporene til verdenskjente atleter og ta noen treningsøkter innendørs også. 

Etter en dag med trening er det godt å kunne trekke seg tilbake i egen hytte eller leilighet, for så å samles igjen senere på kvelden. NOVASOL formidler blant annet leiligheter i Nordseter Sportell som, i tillegg til flotte fasiliteter som svømmebasseng og badstue, har fellesarealer velegnet til sosiale sammenkomster. I gangavstand ligger også Sjusjøens spisested, treningssenter og butikk.

Sjusjøen passer ikke bare for treningssamlinger på vinteren. På sommeren kan du benytte deg av flotte turstier i skogs – og fjellterreng. Den som heller vil ta en treningsøkt på to hjul kan se frem til fantastiske sykkelruter. 

Lei hytter og feriehus til kurs, konferanser eller møter hos NOVASOL

Møter, kurs og konferanser 

Hva med å holde møtet, kurs eller konferansen i nye omgivelser? NOVASOLs hytter og ferieleiligheter på Sjusjøen er en unik mulighet til å samle bedriften i hyggelige og uformelle rammer. Når arbeidsdagen er over venter gode aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. Våre hytter og ferieleiligheter på Sjusjøen er også midt i blinken for team building, kick-off eller andre morsomme arrangementer.

På Sjusjøen har NOVASOL ferieboliger som ligger tett på hverandre. På kvelden kan gruppen samles rundt middagsbordet, enten i ferieboligen eller på en av Sjusjøens spisesteder. 

Hytter og ferieleiligheter på Sjusjøen

Mange av våre hytter i Norge er det perfekte utgangspunktet for lag – og treningssamlinger, kurs og konferanser, og for andre grupper som ønsker å bo samlet under oppholdet. 

På Sjusjøen kan vi tilby følgende for store grupper: 

  • I Sjusjøen Setergrend formidler vi 72 sengeplasser fordelt på åtte hytter. Her bor du med gangavstand til restaurant, butikk, treningssenter, skiløyper og Sjusjøen Langrennsarena. 
  • Nordseter Sportell formidler vi 26 leiligheter og 150 sengeplasser. Sportellet har store fellesarealer med svømmebasseng, badstue, stue og skistall med gode smøremuligheter

 

Klikk deg inn på brosjyren nedenfor og les mer om hvilke overnattingsmuligheter vi tilbyr lag, foreninger og bedrifter på Sjusjøen.

Sjusjøen