Vinter på Sjusjøen

 

Vinterparadiset Sjusjøen kan skilte med fantastiske snøforhold, perfekt for deg som ønsker opplevelser med ski på beina. Det er likevel mye mer med ved denne feriedestinasjonen, og her finner du et utvalg av vinteraktiviteter som passer for alle. 

NOVASOL formidler hytter i Hedmark, i områder som inviterer til store naturopplevelser. På Sjusjøen står den norske hyttekulturen sterkt, og NOVASOL formidler stadig flere flotte hytter i området. Her kan du bo tett på skog og snø – og i noen tilfeller rett ved skisporet. 

Hytte på Sjusjøen

Skieldorado for hele familien

På Sjusjøen venter et imponerende nettverk av langrennsspor. Faktisk har området hele 350 kilometer med løyper, og kan med det kalles et ekte skieldorado. Ta med deg hele familien ut i løypa, eller legg ut på tur alene. Her kan du finne roen blant snøtunge trær og kvitrende skogsfugler. Legg inn en hvilepause på Matstasjonen, som du finner midt i Birkebeinerløypa. Er du heldig får du med deg tips til nye opplevelser i sekken videre. Her kommer du enkelt i snakk med lokalkjente, som gjerne forteller om unike områder på destinasjonen. Matstasjonen har begrensede åpningstider, så husk å sjekke dette på forhånd, dersom du planlegger en tur innom. 

For deg som foretrekker alpint, kan Sjusjøen Skisenter i Natrudstilen by på en rekke nedfarter, terrengpark tilpasset alle ferdighetsnivåer, gratis barnebakker og muligheter for kveldskjøring. Et opphold på Sjusjøen kan fint inneholde flere ulike aktiviteter, og mange foretrekker en kombinasjon av både alpint og langrenn. 

Fantastiske langrennsløyper venter på Sjusjøen

Sjusjøen – mer enn bare snø 

Drømmer du om å kjøre hundeslede? Hos Sjøsjøen Husky Tours kan du oppfylle drømmen i fantastiske omgivelser, på en slede trukket av viljesterke polarhunder. Dette er en unik måte å oppleve området og, ikke minst, det spesielle samspillet med hundene. Velg mellom turer på 6, 15 eller 22 kilometer med fart og moro, etterfulgt av en hyggelig samling og enkel servering i grillhytta. Når du bestiller din neste hytteferie på Sjusjøen gjennom NOVASOL, får du i tillegg rabatt på hundekjøring. Når du velger å tilbringe ferien i en av våre hytter i Norge, kan du gi ferien det lille ekstra ved å benytte deg av noen av våre kundefordeler i Norge

Sjusjøen tilbyr også en rekke andre vinteraktiviteter, som kanefart, snørafting og kiting. Knappe 30 minutter unna ligger også OL-byen Lillehammer, som byr på kulturelle og historiske opplevelser for hele familien. 

Gjennom NOVASOL får du en rekke kundefordeler i Norge

Hytte på Sjusjøen

Opplev en autentisk hytteferie på Sjusjøen, og fyll den med de varierte opplevelsene destinasjonen kan tilby. Uansett om du søker den perfekte vinteropplevelsen i solveggen, eller i skiløypa med kakao og sjokolade i sekken, finner du det på Sjusjøen. 

NOVASOL har eget servicekontor på Sjusjøen, som kan være behjelpelig under hele oppholdet. Våre medarbeidere deler med glede sine favoritter blant vinteropplevelsene på Sjusjøen.