Vil du på ferie tett på verdenskjente norske attraksjoner? Da kan du leie en hytte i Møre og Romsdal - et fylke som rommer noen av landets aller flotteste naurattraksjoner!

Det er ingen tvil om at Møre og Romsdal kan by på spektakulære naturopplevelser. Innenfor fylkets grenser finnes noe av Norges flotteste natur og mest populære turistdestinasjoner. Leier du en hytte i Norge gjennom NOVASOL, kan du se frem til å bo i vakre naturomgivelser. Våre ferieboliger i Møre og Romsdal finner du tett på fylkets spektakulære naturattraksjoner, der de gode ferieopplevelsene aldri er langt unna. 

Se verdensberømte norske fjorder

Geirangerfjorden kan ikke beskrives som noe annet fantastisk vakker – dette er jo tross alt en av Norges fjordperler. Geirangerfjorden er en arm av Storfjorden, og strekker seg mellom Hellesylt og Geiranger. Ikke overraskende står den på UNESCO sin verdensarvliste, og hvert år kommer folk fra fjern og nær for å oppleve denne spektakulære biten av Norge. 

Geirangerfjorden er uten tvil en av verdens vakreste fjorder. Steile fjellsider, majestetiske topper, fraflyttede gårder og frodig skog er noe av det du vil oppleve her. De meste kjente fossefallene ved fjorden er Knivsflåfossene, som du kanskje kjenner som De syv søstrene og Friaren, og Brudesløret. Aller flottest er det å se naturen fra fjorden, så blir du med på en båttur vil du få en helt spesiell opplevelse av området. 

I Nesset kommune finner du et av verdens høyeste frie fossefall, Mardalsfossen. Her er det mulig å komme tett på fossen, som spesielt i vannføringssesongen er et svært imponerende syn. 

Lei en NOVASOL hytte i Møre og Romsdal nær Geirangerfjorden

Spektakulære opplevelser på de nasjonale turistvegene

Fra Geiranger går den Nasjonale turistvegen mot Åndalsnes. Ørneveien heter veien som går fra Geiranger mot Eidsdal, og som med sine 11 hårnålsvinger har fått mang en sjåfør til å sette hjertet i halsen. Legger du inn et stopp i Ørnesvingen kan du nyre utsikten mot Geiranger, Geirangerfjorden, fossefallene og fjellgården Knivsflå. En spektakulær opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Veistrekningen Trollstigen i Valldal består av 11 krappe svinger langs bratte fjellsider. Veien er stengt på vinteren, men godt besøkt i sommer - og høstmånedene. Trollstigen er virkelig en nervepirrende og vakker opplevelse, kanskje aller mest for passasjerene i bilen. Føreren vil ha nok med å konsentrere seg om veien! I omgivelsene rundt Trollstigen kan du blant annet se Stigfossen og fjellene Kongen, Dronninga og Bispen. På toppen kan du parkere og bevege deg ut på tilrettelagte utkikkspunkt, som gir fantastisk utsikt over fjellområdene. 

Ikke gå glipp av den 36 kilometer lange Atlanterhavsvegen når du leier hytte i Møre og Romsdal. Strekningen, som ofte omtales som en av verdens fineste bilreiser, tar deg tett på havet og er en ren visuell nytelse. Her må du ta deg god tid og legge inn stopp underveis. Det er så mye fint å se at det ikke nytter å ha dårlig tid på denne strekningen. Har du pakket med fiskestangen, kan du dessuten prøve lykken underveis på kjøreturen også. 

Kjør Trollstigen til hytta i Møre og Romsdal

Hytter nær naturattraksjoner 

Finn ditt neste feriehus i Møre og Romsdal hos NOVASOL, og opplev Norges fantastiske naturattraksjoner. Du velger selv om du vil bo i fjellområdene eller nær noen av Møre og Romsdals hyggelige byer.