Aktiviteter og attraksjoner i Steiermark

Dersom du leier et feriehus i Steiermark, kan du oppleve en rekke spennende sttraksjoner. På denne siden kan du lese om de mest kjente aktivitetene og attraksjonene du kan begi deg ut på i Steiermark. Fem av de mest kjente utfluktsmålene i Steiermark er Benediktinerstift Admont (kloster med verdens største klosterbibliotek), Erzberg med spennende bergverkstradisjoner, Österreichisches Freilichtmuseum i Stübing, Bundesgestüt Piber (presentasjon av de flotte hvite hestene), Tier- und Naturpark Schloss Herberstein (dyre- og naturpark - 130 dyr fra fem kontinent).

Museer - Topp 5 utfluktsmål i Steiermark

  • Benediktinerstift Admont. Kloster med verdens største klosterbibliotek og et museum fylt av kontraster.
  • Erzberg kan skilte med spennende bergverkstradisjoner.
  • Österreichisches Freilichtmuseum i Stübing. Et av de største friluftsmuseene i Europa. Østerriksk folkekultur.
  • Bundesgestüt Piber: Stutteri. Lippizzanerhestenes ”hjem”. Presentasjon av bakgrunnen til mytene rundt disse flotte hvite hestene, brukt på Den spanske rideskole i Wien.
  • Tier- und Naturpark Schloss Herberstein: Dyre- og naturpark. Steierisk kultur og anerkjente arbeid med over 130 dyr fra fem kontinent.
Utnytt fjellene til en aktiv ferie i Steiermark

Aktiv ferie i Østerrike 

Mountain bike, fotturer i fjell og mark, alpin, fjellklatring, riding, rafting, golf og tennis, er blant aktivitetene du kan prøve på ferien i Østerrike

Naturparken Steirische Eisenwurzen er preget av mye skog, uberørt natur og romantiske dalstrøk. Som en del av det europeiske nettverket Geopark (et nettverk for landskap som har spesielle geologiske særegenheter) har denne parken utviklet seg til å være ledende innen geologi i Østerrike. I 2004 erklærte UNESCO parken som en global geopark.

Her finnes turstier med forskjellige tema, samt avskjermede kløfter og fosser. Mulighetene for sportslige aktiviteter er uendelige. Området egner seg også godt for avslappende ferie midt i naturen.