Attraksjoner i Portugal

Opplev mangfoldet av attraksjoner, aktiviteter og severdigheter i Portugal! Det er perfekt å leie feriehus eller ferieleilighet i Portugal uavhengig om du vil slappe av på de vakre strendene eller ha en kulturell og historisk ferie i Portugal. Portugal har noen av de fineste strendene i Europa og er det perfekte stedet for surfing. Er du derimot på utkikk etter en storbyferie, så kan leie av en ferieleilighet gi deg muligheten til å utforske mange severdigheter i Portugal.

Avslapning og strandliv i Algarve

Tilbudet av attraksjoner i Algarve er stort og dette er hvor vi tilbyr de fleste av våre feriehus og ferieleiligheter. Algarve er først og fremst kjent for sine sandstrender og sin flotte kystlinje. De fleste av de ca. 100 strendene har blitt utnevnt med det Blå flagget som betyr gode strand- og badeforhold. Golfentusiaster vil også elske Algarvekysten som er kjent som et golfparadis.

Avslapning og strandliv i Algarve

Severdigheter i Faro i Algarve

Oppdag historiske Faro som er hovedstaden i Algarve. Besøk Loulé med sine markeder, eller spis middag og nyt et glass “Medronho” mens du lytter live jazz i den gamle byen Silves. Dra også på piknikk ved “Pego do Inferno”. Av alle attraksjoner i Portugal er et bad i dette vannfallet et av de herligste!

Deilige Praia da Marinha i Algarve

Den vakreste stranda i Portugal er Praia som du finner i Lagoa på Algarvekysten. Stranda er et must hvis du skal leie feriehus eller ferieleilighet ved Algarvekysten. Omringet av klipper finner du en strandstrekning med vakkert og klart vann.

Hovedstaden Lisboa

Lisboa har en rekke attraksjoner å by på. Dra på et av de mange museene som f.eks. Museu Nacional de Arte Antiga og Museu Nacional do Azulejo eller Portugals største museum innen moderne samtidskunst Museu Berardo Colecção. Besøk også de mange kirkene, klostrene and palassene. Jeronimos klosteret i Belem distriktet tilhører en av de viktigste bygningene i byen. Baixa distriktet er kjent for sitt vakre torg og Bairro Alto området for sitt uteliv.

Attraksjoner i Lisboa

 

Sølvkysten Costa de Prata

Da Costa de Prata enda ikke er berørt av masseturismen er dette er flott sted å leie feriehus eller ferieleilighet i Portugal. Sølvkysten byr på en mengde attraksjoner, aktiviteter og severdigheter i Portugal. Besøk den koselige lille byen São Pedro som ligger ved Atlanterhavskysten eller dra ut til den livlige surferbyen Nazaré som er et ekte surfeparadis. Dra på shopping i den historiske byen Leiria.

 

Utsøkt portvin i Porto

Havnebyen Porto er verdenskjent for sin produksjon av fine portviner og byen er en selvfølge å besøke når man leier feriehus eller leilighet. Porto byr på mange attraksjoner og severdigheter. Dra for eksempel på oppdagelse i den berømte bokforhandleren Livraria Lello & Irmão i sentrum. Katedralen og Casa de Música er to verdensarvområder du ikke må gå glikk av!

Det finnes et uendelig utvalg av attraksjoner, aktiviteter og severdigheter i Portugal og dette er kun et knippe av dem. Book ditt feriehus eller ferieleilighet i Portugal med NOVASOL og start planleggingen av din neste ferie!

Prøv portvin fra Portugal