Klimaet på Lanzarote

På Lanzarote finnes det ingen kald vinter, våt høst eller en altfor varm sommer (slik som ved Middelhavet). Det finnes heller ingen grå novemberdager.

Lei feriehus p¨å Lnazarote

 

På Lanzarote hersker den evige vår og klimaet er sunt og legende. Selv om øya ligger i nærheten av det afrikanske kontinent så er det friskt i sommermånedene og mildt i vintermånedene. Lanzarote har minst nedbør blant Kanariøyene og gjennomsnittlig nedbør er på 135 mm. Hvis det først kommer en skur, så regner det kort og kraftig og dette skjer som regel i månedene november til januar.

Leier du et feriehus på Lanzarote på vinterstid kan du glede deg! Man regner nemlig vintermånedene som de vakreste på Lanzarote. Regnet fører til at øya blomstrer og Lanzarote blir grønn og fargerik.

Gjennomsnittstemperaturene på Lanzarote ligger mellom 18 grader Celsius i februar og 24 grader Celsius i August. Temperaturen i sjøen ligger mellom 18 grader i februar og 23 grader på sommeren ( i beskyttede bukter ligger den en eller to grader over). Himmelen er sjelden helt skyfri og i nord er det oftere overskyet enn i sør.