search

Feriehus i Sveits

Når du velger å leie en NOVASOL ferieleilighet eller feriehus i Sveits vil du kunne holde ferie i et svært allsidig land, for i Sveits møtes nord med syd, det gamle med det moderne, midt i hjertet av Europa. Sveits er et kontrastfylt og spennende land.

Ferie i Sveits

 

Her er du i et land hvor du både kan ta et forfriskende bad i et fjellvann, og samtidig kunne stå på ski året rundt. Her finner du moderne byer som har oppstått rundt de gamle middelalderbyene, omgitt av idylliske fjell og sjarmerende landskap.

Legg ut på vandring gjennom imponerende fjellandskap, skoger, langs daler med ville elver, og avslutt en deilig feriedag med et herlig måltid, hvor du kan prøve lokale delikatesser som sveitsisk ost. Når middagen er inntatt kan du kanskje prøve sjokoladen som Sveits har blitt verdenskjent for.

All-Inclusive i Sveits

Alle NOVASOLs ferieboliger i Sveits tilbyr et «All-Inclusive» konsept. Det betyr at:

  • Sengetøy og håndkle er inkludert. Ved leie av feriebolig i mer enn én uke skiftes sengetøyet normalt sett en gang i uken (Ved enkelte ferieboliger kan dette dog avvike).
  • Sluttrengjøring er alltid inkludert i leiebeløpet ved disse ferieboligene.
  • Strøm- og vannforbruk samt eventuelle omkostninger er inkludert i leien.

Action og natur

Sveits byr på en rekke muligheter for de som vil utforske et aktivt uteliv. De mange innsjøer, fjell, de flatere landskapene og ikke minst klimaet, som er en herlig blanding av varmen fra sør og kulden fra nord, sørger for mange gode aktivitetsmuligheter sommer som vinter.

Lei feriehus i Sveits

Alpene og de kalde vintrene gjør Sveits til en innbydende vinterdestinasjon. Her inviterer bakker og løyper til både alpint og langrenn gjennom et vakkert, hvitt landskap. En del av NOVASOLs ferieboliger i Sveits ligger kun kort avstand unna fantastiske skiområder. Om våren og på sommeren kan gjester prøve seg på klatring, vandring og sykling. Det finnes en rekke gode vandrestier og sykkelruter for både nybegynneren og eksperten. Du kan også reise på tur med en guide som vil vise lede vei til de beste utsiktene over grønne daler og hvite fjelltopper.

Severdigheter og shopping

I Sveits finner du også mange spennende severdigheter og byer som byr på gode opplevelser. Besøk f.eks. «Frey», som er landets ledende sjokoladebedrift og som har oppskriften på den originale sveitsiske sjokoladen. I byen Buchs vest for Zürich kan man lage sin egen sjokolade på fabrikkens besøksenter.

Feriehus nær Zurich

I og omkring Basel kan du se flere flotte kunstsamlinger, og i Basel alene er det 40 kunstmuseer hvor blant annet noen av Picasso’s verk kan oppleves. I hovedstaden Bern kan du vandre gjennom den gamle middelalderbydelen hvor flere spennende butikker og restauranter venter. Bern har siden 1983 vært på UNESCOs liste over verdens kulturminnesmerker. I Zürich er det travle byliv kombinert med en fantastisk natur som omringer byen.

På grunn av landets størrelse er det mulig å nå de herligste utfluktsmål og spennende attraksjoner innenfor kort avstand fra deres feriehus eller ferieleilighet.

NOVASOLs utvlag av både feriehus og ferieleiligheter i Sveits utvides stadig, så du kan med fordel se innom denne siden igjen om du ikke fant din drømmebolig denne gangen.