search

Feriehus i Berner Oberland

Besøk en av Sveits' naturperler i et feriehus fra NOVASOL! Urørt natur, imponerende fjellandskap, fantastisk utsikt og tradisjonelt sveitsisk liv - alt dette og mer finner du i nærheten av ditt feriehus i Berner Oberland. Vi tar deg med nær de flotteste naturopplevelse med lett tilgang til de beste attraksjonene i området.

Ønsker du en aktiv ferie i vakker natur?

Da er Berner Oberland for deg! Kjente fjell som Eiger, Mönch og Jungfrau imponerer besøkende hver eneste dag. Det samme gjør de krystallklare innsjøene Thun og Brienz. Eller alpene Lauenen, Blauw og Arnenemeer – der du alltid kan ta et forfriskende bad. Festiviteter med en lang historie og de autentiske alpene gjør en ferie i Berner Oberland uforglemmelig! Turistregionen består av de seks underregionene Abelboden, Gstaad-Sanenland, Interlaken, Jungfrau Region, Kander og Lenk-Simmental.

Berner Oberland ligger i den sørlige delen av kantonen Bern, og småbyen Thun på nordsiden av innsjøen Thun anses som inngangen til dette magiske fjellandskapet. Andre interessante småbyer i området er Spiez, på sørsiden av Thun og Interlaken, som ligger mellom innsjøene Thun og Brienz. De fleste av våre ferieboliger i Berner Oberland ligger i nærheten av disse tre byene og to innsjøene.

Lei feriehus i Berner Oberland i Sveits

Opplev unik og beskyttet natur og kultur på ferie i Sveits

Turismen startet tidlig i Berner Oberland, og i begynnelsen kom de fleste hit fordi de var interesserte i geologi. I forbindelse med turismen, ble mange fjelltopper etter hvert mulig å nå med taubane og tog, som for eksempel Brienzer Rothorn eller Schilthorn. Jungfraujoch, toppen av Europa, tilgjengelig med tog, er den mest populære turistattraksjonen i regionen. Fra Grindelwald kan du dra til toppen av Männlichen, med den lengste passasjertaubanen i verden. Herfra får du en fantastisk utsikt!

Berner Oberland har tre områder på UNESCOs verdensarvliste - de sveitsiske alpene Jungfrau-Aletsch, gamlebyen Bern og biosfæreparken Entlebuch. De kan lett og raskt nås med «Regional-Pass Bernese Oberland», som gir deg tilgang til alle transportmetoder i regionen.

Ferie ved innsjøen Thun

Hvis du reiser på sommerferie til Sveits, og velger Berner Oberland, må du sørge for å tilbringe en dag på stranden ved innsjøen Thun. Her finner du alt du trenger for en avslappende ferie! Rundt innsjøen finner du mange strender og utendørsbassenger, med rimelig inngangspris og noen har også fri inngang. Her kan du nyte synet av alpene, mens du tar et avkjølende bad. Du kan også ta en av de avslappende båtturene som tilbys ved sjøen, blant annet en dampbåt fra 1906. Rundt innsjøen ligger toppene Niesen, Stockhorn og Niederhorn, som alle kan nås med kabelbaner og er utgangspunkt for vakre turstier, sykkelturer og paragliding. Hvis du ønsker og utforske naturen ved sjøen til fots, kan du følge den 56 kilometer lange stien ved sjøen. I 2011 ble det bygget seks hengebruer som gir deg en uforglemmelig utsikt over innsjøen og fjellene i Berner Oberland.

Skiferie i Bernese Oberland

Det er ikke bare på sommeren Berner Oberland er en attraktiv feriedestinasjon – her finner du rundt 27 skiområder med ulik størrelse og høyde. To av disse områdene er ikke bare imponerende på grunn av sine mange bakker, men her befinner du deg høyt over innsjøen Thun, og du kan nyte nedfarten med panoramautsikt av innsjøen og fjellene i bakgrunnen. Våre feriehus i Berner Oberland ligger ofte i umiddelbar nærhet eller kun noen få kilometer fra en av disse skianleggene.

Severdigheter i Berner Oberland

  • Utforsk sveitsisk historie og tradisjoner, og besøk museet Ballenberg. Museet ligger utendørs, på en fantastisk beliggenhet mellom regionene Haslital-Hasliberg og Interlaken. Åpent mellom mai og oktober.
  • Ta en tur til  Europas høyeste jernbanestasjon på toppen av Jungfraujoch beliggende 3,454 meter over havet!
  • Big Pintenfritz – Europas lengste akebakke som dekker en avstand på 15 kilometer med et vertikalt fall på 1631 meter.
  • Gå Glacier Peak 3000: spektakulær hengebro mellom to fjelltopper.
  • Fossen de Engstligen er et fantastisk syn – fossen fallen 600 meter ned i dalen.
Feriehus i vakker sveitsisk natur

Besøk Berner Oberland med NOVASOL

NOVASOL har sendt nordmenn på ferie siden 1968 – og på disse årene har vi erfart at de fleste elsker friheten som følger med en feriebolig. En ferie i Europa med NOVASOL kan enkelt legges opp slik du selv ønsker, og fordi de fleste av våre ferieboliger er privateid, kan du føle deg som hjemme – på ferie. Når du ferierer i et privat hus eller leilighet, får du også et unikt innsyn i hverdagen til de lokale på stedet du besøker.

Lei et feriehus i Berner Oberland og vi kan garantere deg en fantastisk ferie med minner som varer lenge. Berner Oberland er en region for deg, uansett om du er glad i sommer eller vinter. Naturelskere kommer definitivt til å trives i denne regionen! Tilbring dagen med en grillfest ved vannet eller nyt solen som varmer ansiktet på en båttur på en av sjøene. Prøv fondue og andre sveitsiske spesialiteter i en hyggelig lokal kafe. For våghalsene finnes det endeløse aktivitetsmuligheter rett utenfor døren. Med et stort antall alpinsentre, turstier og klatremuligheter er Berner Oberland et paradis for besøkende i alle aldre. Velkommen til et NOVASOL feriehus neste gang du reiser på ferie i Sveits!