search

Feriehus i Heidiland – Walensee – Flumserberg

Variert, eventyrlig, romantisk, spektakulært og litt annerledes… Sveits presenterer seg smo et variert land fullt av naturlig skjønnhet.

Din ferieregion mellom Zürich og Chur, St. Gallen og Luzern, Walensee og Sarganserland er mangfoldig, og et landemerke i regionen er Heidi. Historien fra den sveitsiske forfatteren Johanna Spyri har skapt regionen og den populære figuren finner man igjen i hele regionen.

På ferie i Sveits vil du her finne en region som enda ikke er fylt opp med turister, og likevel ligger svært nær de berømte byene St. Gallen, Zürich og Chur. Her kan du leie et feriehus like ved en innsjø omgitt av storslått natur, hvor du kan slappe av og skape uforglemmelige ferieminner. Oppdag vakre Heidiland med sine attraksjoner.

Ferier hele året i Heidiland – Walensee – Flumserberg

Uansett når på året du ønsker å dra på ferie vil du finne et bredt utvalg av ferieboliger i området rundt innsjøen Walensee. Du kan bade i innsjøen, gå på shopping i gågater og kjøpesentre eller sette utfor bakkene i omkringliggende Alpene på ski eller brett. Du bestemmer – her er det uansett årstid massevis av muligheter som vil fylle feriedagene med aktiviteter. Uansett om termometeret viser temperaturer godt over 30 grader om sommeren, eller om kalde vinterdager får deg til å fyre i peisen, så er Sveits alltid verdt å besøke. Lei en av våre ferieleiligheter ved Walensee og se frem til en opplevelsesrik ferie!

Feriehus i Heidiland – Walensee – Flumserberg

Regionens beliggenhet

Regionen Walensee ligger mindre enn en time unna metropolen Zürich og knytter de to kantonesene St. Gallen og Glarus i østlige Sveits sammen. Selve Walensee er en av de dypeste og reneste innsjøene i hele Sveits og inviterer med sitt deilige vann til bading på sommerferien i Sveits.

Fjellkeden Churfirsten er et imponerende syn, og stiger nesten loddrett opp mot himmelen på nordsiden av innsjøen. På den andre siden av innsjøen er det populære vandre- og skiområdet i Flumserberg. Regionen øst for Walensee er også kjent som «Heidiland». Johanna Spyris verdensberømte Heidi-historie har gitt regionen sitt navn.

Klimaet

Takket være Middelhavsklimaet om sommeren inviterer de vakre stedene beliggende ved innsjøen til turer i eventyrlige omgivelser ved innsjøen. Klimaet på sørsiden av fjellkjeden gjør det faktisk mulig å dyrke eksotiske frukter som kiwi her! Lei en av våre ferieleiligheter i Heidiland og utforsk landsbyen Quinten som kun kan nås med ferje.

Vi anbefaler også et besøk til Tectonic Arena Sardona, som av UNESCO er listet som verdensarv. Her illustreres det hvordan sammenstøtene mellom Afrika og Europa har formet Alpene gjennom millioner av år. Ifølge UNESCO selv er det faktisk ingen andre steder i verden hvor skapelsen av fjellkjeder kan sees så tydelig som akkurat her.

Kultur og arrangementer

Fra midten av juli til slutten av august arrangeres det hele 25 musikalske arrangementer på Walensee-scenen. Det som er nytt etter 2008 er at disse musikalene finner sted annethvert år. Med den vellykkede verdenspremieren av «Heidi – musikalen, del 1» i juli 2005 ble grunnstenen til Walensee-scenen og gjentatt musikalfremvisning lagt.

Sommeren 2010 ble musikalen «Die Schwarzen Brüder“, eller The Black Brothers på engelsk, utført i en ny utgave på Walensee-scenen. Over 41.000 musikalentusiaster så den berømte historien om guttene Giorgio og Alfredo. Verdenspremieren av musikalen TELL sommeren 2012 imponerte de besøkende på Walensee. Den nyskrevne og nykomponerte musikalen tok utgangspunkt i dramaet med samme navn av Friedrich Schiller, men tok friheten til å skape en spennende, musikalsk produksjon. Nyt den fantastiske atmosfæren og avslutt dagen med en spasertur tilbake til din ferieleilighet i Flumserberge.

Hytte eller feriehus i Heidiland - Walensee - Flumserberg

Sommer​ i regionen

Klatring, fotturer, sykling, opplevelsesturer, golf, kulinariske reiser eller avslapping ved et fjellvann eller det turkise Walensee. Gjennom sommermånedene inviteres du til å utforske og nyte den fantastiske naturene i Alpene hver dag i din ferie i Sveits.

Unn deg selv en pause og la deg fascinere av majestetiske Churfirsten, den ville naturen og krystallklart vann i innsjøen Walensee. Når du leier et feriehus i Sveits kan vi anbefale en båttur på Walensee, spesielt for familier med barn mellom 6 og 16 år som reiser gratis den første lørdagen i hver måned, ledsaget av en forelder eller besteforelder.

Vinter i regionen

På vinterferie i Sveits er det selvsagt også opplevelser som står i kø. Besøk for eksempel fjellregionen med Pizol og Flumserberg, like over Walensee hvor NOVASOLs ferieleiligheter ved Walensee skaper de perfekte rammene for gode opplevelser. Nyt de ulike velværefasilitetene i de sveitsiske fjellene også gjennom vintermånedene.

På ferie i Heidiland – Walensee – Flumserberg kan du blant annet besøke det offentlige termiske spaet i Bad Ragaz. Det er et sted for å fornye kropp, sinn og sjel. Opplev den unike termiske vannverden og opplev det termiske vannet i sin reneste form. Her slipper spente muskler opp og du kan samle krefter på ferien. Her finner du et omfattende tilbud innenfor spa og skjønnhet som gir et ekstra forfriskende ferieopphold i Sveits.