Dra på ferie til skjærgården i Sverige

Nyt lange, solfylte dager på en ferie til skjærgården i Sverige

Å dra på ferie til skjærgården i Sverige er det helt riktige å gjøre for både landkrabber og båtfolk som elsker bølgeskvulp og saltvann i håret. Det fortryllende og idylliske øysamfunnet langs svenskekysten er det perfekte stedet for deg som bare vil slappe av og nyte livet – og et opplagt feriested for hele familien.

Den svenske skjærgården er kjennetegnet av svaberg og idylliske små trehus som ligger klemt inne mellom klipper og holmer. Skjærgården er full av små øyer - noen grønne og frodige, andre nakne og forrevne. En ferie til skjærgården i Sverige er virkelig paradis hvis du er glad i saltvann og deilige dager langs kysten.

Hos NOVASOL kan du leie hytter i skjærgården i Sverige. Her kan hele familien ta en avslappende pause fra hverdagen i hjemlige omgivelser. Dra ut med båt og prøv fiskelykken, ligg på de varme svabergene og nyt utsikten over vannet, eller ha skjærgården som base mens dere besøker noen av de litt større byene lenger inne i landet. Vi sørger for å sende dere av gårde på ferie til den rette hytta, enten dere foretrekker en velutstyrt luksushytte eller en enklere innrettet hytte.

Skjærgården i Sverige

Derfor skal du dra på ferie til svenskekysten

Den svenske skjærgården ligger idyllisk til både langs vestkysten og østkysten – ofte omtalt som enten Göteborgs skjærgård eller Stockholms skjærgård. Her kan dere finne roen i en sjarmerende svensk hytte, ta skjærgårdsfergene mellom de mange idylliske øyene, sykle en tur langs småsamfunnenes trange gater og ta dagsturer inn til Gøteborg eller Stockholm, når dere trenger litt påfyll av byliv og mennesker.

Flere av øyene har fastboende og dette gjør at mange av dem har et sentrum med hyggelige butikker og kafeer. Spesielt om sommeren summer det av liv langs svenskekysten. Mange velger å dra på øyhopping – eller båtluffa, som svenskene kaller det – og på denne måten kan man oppleve flere deler av skjærgårdens unike øyer, med dens særegne natur og dyreliv.

Skjærgården i Sverige er ideell for båtturer, og det finnes også flotte badesteder og gode muligheter for å nyte stillheten og den uberørte naturen. Finn den perfekte hytta på svenskekysten, og nyt dagene fra den hjemlige basen på den fantastiske skjærgården i Sverige.

Nyt livet fra båtripa på en ferie til skjærgården i Sverige

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner og opplevelser. Derfor er vi naturligvis med på hele reisen - både før, under og etter - så dere alltid er i trygge hender når dere leier hytte eller feriehus gjennom NOVASOL. Alle bestillinger er, uten ekstra kostnad, dekket av trygghetspakken. Sånn har det vært siden 1968, og slik skal det fortsette å være. Har du spørsmål om leie av feriehus eller hytte kan du se vår FAQ, der vi har samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.