Skjærgården i Sverige

 

Skjærgården er det rette feriestedet for livsnytere. NOVASOL tilbyr leie av hytte i Skjærgården i Sverige. Her kan hele familien ta en avslappende pause fra hverdagen. Det er lett og fort gjort å finne en herlig feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie i den svenske skjærgården. Det tar bare et øyeblikk å søke og bestille online.

Det fortryllende og idylliske øysamfundet i svenske Skjærgården er det perfekte sted dersom dere har behov for å slappe av og nyte livet. Det er et opplagt feriested for hele familien.

Hos NOVASOL tilbyr vi leie av hytte langs hele Skjærgården, som strekker seg fra Blekinge og fortsetter hele veien langs Sveriges øst- og vestkyst. Vi sørger for å sende dere avgårde på ferie til den rette hytta, enten dere foretrekker en velutstyrt luksushytte eller en enklere innrettet hytte.

Skjærgården i Sverige

Skjærgården med sine utallige øyer med klassiske, svenske trehus helt nede i vannkanten, forrevne klipper, skjær, sjarmerende holmer og viker er et paradis for båtfolk og turister som liker saltvann. Kysten er full av små øyer - noen grønne og frodige, andre nakne og forrevne.

Det klippefylte farvannet i nærheten av Stockholm er utrolig populært. Her strekker det vifteformede havlandskapet seg over 100 km fra nord til sør og rommer mer enn 24.000 øyer, holmer og skjær, hvorav omkring 1000 av dem er bebodd. Området er ideelt for båtturer, og det finnes også flotte badesteder og gode muligheter for å nyte stillheten og den uberørte naturen. Finn den perfekte hytta i Sverige til din neste ferie og opplev den fantastiske Skjærgården!