Book ferien i 2024 nå - og sikre deg drømmestedet

Drømmer du deg allerede bort til ferien i 2024? Det lønner seg å være tidlig ute. Når du finner reisemålet for 2024 allerede nå, vil du ha et større og bredere utvalg av ferieboliger å velge mellom. Og massevis av tid til å planlegge ferien i ro og mak. 

Dessuten vil du ha noe å glede deg til i det nye året - en drømmeferie i et feriehus som oppfyller alle kravene og ønskene dine. Det vil kunne gjøre enhver regntung og kald dag litt lysere!

Sikre deg ferien i 2023 allerede nå!

Hvordan booker du en reise i 2024?

Det er lett å se om en destinasjon er åpen for booking ved å søke på en reiseperiode i neste sesong på hjemmesiden vår. Da får du se alle de tilgjengelige feriehusene vi har. Og det er førstemann til mølla, så du må ikke vente for lenge! Jo tidligere du booker, jo flere valgmuligheter har du for din reise i 2024. 

Det blir løpende åpnet opp for bookinger i neste sesong. De mest populære destinasjonene våre, som Spania og Danmark, åpner vi om våren, og så fortsetter vi å legge til flere og flere fantastiske destinasjoner og feriehus utover sommeren. 

Planlegg neste års ferie i god tid

Ferie 2024 - uansett når på året

En annen fordel med å være ute i god tid, er at du står helt fritt til å velge når på året du vil reise. I høytider er det mange av oss som har lyst til å komme litt bort fra mas og kjas, og da kan feriehusene fort bli revet bort. Uansett om du drømmer om å reise bort til varmere strøk i påskeferien, ønsker å samle hele familien under ett tak til jul, ser fram til skiferie i vinter eller bare vil sikre deg favorittstedet til sommerferien, så har du gode sjanser for å få alle årets reiser for 2024 inn i kalenderen. 

Når vil du dra på ferie i 2024?

Påskeferie
Skiferie
Høstferie

Norge - kortreiste ferieminner

Fjelltopper som strekker seg mot himmelen, solvarme svaberg og bølgeskvulp, fjellsider dekket av den lekreste puddersnøen. Du trenger ikke reise langt for å finne oppskriften på den perfekte ferien i 2024. Spenn på deg skia i vinterferien, nyt sommerens varmende solstråler fra en av de mange kystperlene eller opplev den klare lufta og de fantastiske fargene i høstfjellet. 

Norge har massevis å by på – året rundt! Oppdag ditt nye favorittsted eller sikre deg drømmehytta i et område du allerede har kjært til neste års ferie. 
 

Danmark - dra på eventyr i nabolandet

Nabolandet vårt i sør byr på store opplevelser og morsomme eventyr. Hver del av landet tilbyr noe særegent, og takket være dets lille størrelse er det aldri langt mellom opplevelsene i Danmark. 

Nyt avslappende dager på langstrakte sandstrender, besøk koselige småbyer, opplev kultur og historie i ett av landets mange museer eller besøk en av de idylliske øyene. Ta et dypt åndedrag av den friske skandinaviske lufta og nyt den unike "hygge"-atmosfæren. 

Spania - en drømmeferie i sør

Ta turen til Spania i 2024 og nyt alt det beste som Middelhavet har å tilby! Når vi tenker på Spania, tenker vi først og fremst på sommer, sol og sangria, men her kan du finne opplevelser uansett hvilken ferie du vil dra på.

Surf på Atlanterhavets bølger i Nord-Spania, nyt kysten og Middelhavet i Alicante eller finn ro omringet av grønt landskap og frisk luft i Asturias. Sett sammen en ferie fylt med eventyr i både storbyen og ute i naturen på Mallorca. Kun fantasien setter grensene!

Se våre ferieboliger i Europa