Drømmer du deg bort til ferien 2021? Nå kan du bestille!

Har du allerede funnet drømmedestinasjonen for neste års ferie? Var hytta eller feriehuset du leide i sommer så bra at du har lyst tilbake neste år? Eller ble sommerens planer avlyst, og du lengter etter den ferien du skulle hatt? Du kan allerede nå bestille ferien for 2021! Husk at de beste ferieboligerne går først - så det lønner seg å være tidlig ute.

Har du ikke funnet det perfekte stedet enda? Vi legger ut ferieboliger fortløpende så snart de blir ledige for bestilling, så det er en god idé å titte innom med jevne mellomrom.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Har du funnet reisemålet for ferien 2021?

Ferieplanleggingen er halve moroa og noe hele familien kan være med på! Ferien er et av årets desiderte høydepunkter for mange og det er ofte mange forventninger tilknyttet oppholdet. Du gleder deg til å utforske destinasjonen, til å fylle dagene med akkurat det du vil og til å tilbringe kvalitetstid med dine nære og kjære. Er det så rart at ferie er noe av det beste som finnes?

Bestiller du et feriehus hos NOVASOL, kan du selv bestemme om du vil oppdage nye sider av gamle klassikere, eller oppleve en helt ny destinasjon! 

Ferie i Danmark 2020

 

Bestill ferie i Danmark

Se feriehus i Danmark

 

 

Bestill ferie i Norge 2020

 

                                                         Bestill ferie i Norge

Se hytter i Norge

 

 

 

Bestill ferie til favorittdestinasjonen Danmark 

Danmark er et av våre mest populære reisemål. Denne feriefavoritten har en helt spesiell plass i nordmenns hjerter, og hit reiser vi år etter år. Vi har gode barndomsminner knyttet til Danmarks lange sandstrender og morsomme fornøyelsesparker, og mange ønsker å videreføre ferietradisjonen til sine egne barn. 

På ferie i Danmark kan du se frem til barnevennlige strender, utallige fornøyelsesparker og koselige sommerhus med beliggenhet rett ved havet. Velg blant 8.600 ferieboliger i Danmark og bestill neste års drømmeferie.

Kortreist ferie i 2021 

Du trenger ikke reise langt for å få tidenes ferieopplevelser! Ved å leie en hytte i Norge gjennom NOVASOL kan du bo komfortabelt midt i spektakulære naturomgivelser og tett på gode aktivitetsmuligheter. For deg som planlegger en norgesferie neste år, kan det lønne seg å bestille tidlig. Flere og flere ønsker å tilbringe årets ferier i eget land. 

Vil du bo nær de store naturopplevelsene, men ønsker samtidig å bo behagelig med gode fasiliteter? Da er våre hytter i Norge for deg. Velg mellom enkle hytter i fjellheimen, feriehus ved vannet og luksuriøse hytter tett på landets største byer. 

NOVASOL formidler over 1.300 feriehus og hytter i Norge. Finn din drømmebolig og bestill neste års ferie allerede i dag!

Hvorfor skal du velge NOVASOL til ferien 2021?

✔️Alle våre ferieboliger er kvalitetssikret og godkjent av våre medarbeidere.

✔️Du finner våre lokalkontorer over hele Europa. Dersom du har noen spørsmål under oppholdet, hjelper våre medarbeidere mer enn gjerne. 

✔️Du får alltid NOVASOLs trygghetspakke inkludert i prisen når du bestiller feriebolig direkte hos oss. Denne er en ekstra trygghet dersom noe uforutsett skulle skje.

✔️Du får tilgang på mange familievennlige kundefordeler over hele Europa. Blant kundefordelene våre finner du blant annet rabatt på inngangsbillettene i fornøyelsesparker som LEGOLAND, BonBon-Land og Djurs Sommerland.

Bestill ferie i Kroatia 2020

 

 

Bestill ferie i Kroatia 2021

Se feriehus i Kroatia

 

Ferie i Spania 2020

 

Bestill ferie i Spania 2021

Se feriehus i Spania

 

Ferie i Italia 2020

 

 

Bestill ferie i Italia 2021

Se feriehus i Italia

 

 

 

Legg ferien 2021 til Kroatia

Kroatia har nærmest blitt en ferieklassiker blant nordmenn. Vi blir ikke lei av landets hyggelige atmosfære, gode mat, krystallklare vann og solsikre vær. Kroatia kan i tillegg skilte med et stort antall severdigheter og aktiviteter, noe som er med å krydre ferieopplevelsen.

Dersom du allerede har opplevd én eller flere av Kroatias mest populære destinasjoner, som Dubrovnik eller Split, kan du kanskje prøve de mindre kjente feriestedene. Kroatia har mange fantastiske feriedestinasjoner, som passer for deg som ønsker et opphold utenfor de største byene. Ved mange av disse destinasjonene får du en autentisk opplevelse av landet, mens du fortsatt har tilgang på gode restauranter og strender. Vi kan nevne istriske destinasjoner som Banjole, Labin, Motovun, Rabac og Visnjan.

NOVASOL formidler over 8.000 ferieboliger i Kroatia - finn din favoritt og bestill ferien allerede nå.

Spania for alle årets ferier

Spania frister med mange soltimer, langstrakte strender og avslappet atmosfære. Dette er uten tvil en feriedestinasjon som ligger nordmenns hjerter nært. Velg et spansk reisemål du aldri har opplevd før, eller besøk din favorittdestinasjon.

Hos NOVASOL kan du velge blant 2.300 ferieboliger i Spania. Hvordan ønsker du å bo? Moderne ferieleiligheter, luksushus med plass til hele familien og romantiske villaer i de hvite byene er bare noe av det du kan bestille til ferien 2021. 

Bestill ferie i Spania 2020

Drøm deg bort til ferien 2021 i fantastiske Italia

Elsker du Italia like mye som oss? Da er det på tide å starte planleggingen av Italia-ferien 2021! I Italia kan vi friste med ferieboliger på de italienske øyene Sardinia og Sicilia, i vinlandet Piemonte eller ved Amalfikysten. En ferie i Italia er en reise gjennom rik kultur, spennende historie og stolte mattradisjoner. I Italia kan du vandre eller stå på ski i Alpene, være livsnyter ved den italienske kysten, eller spise deg gjennom Toscana. Mulighetene er mange og varierte, og det er kun fantasien som setter grenser for hvordan din neste ferie i Italia blir.

Vi har over 4.000 ferieboliger i Italia. Legg inn dine kriterier for drømmeferien, og finn din favoritt i dag. 

Hit bør du reise i 2021

Vi har samlet noen av våre favoritter i 2021. La deg inspirere til nye reiseopplevelser!

1. Split, Kroatia 

Split er Kroatias største by, og perfekt for deg som vil ha det beste av både by- og badeferie. Flyturen hit tar bare tre timer, og i sommermånedene går det jevnlig direkteflyvninger. Fra Splits gamleby kommer du deg ned til stranden på bare seks minutter. Vi anbefaler å besøke strender utenfor bykjernen også, i tillegg til de fantastiske øyene i den kroatiske skjærgården. Byen har også en rekke UNESCO-vernede severdigheter, som det er verdt å få med seg. 

Søk og bestill feriehus i Split

2. Liguria, Italia

Regionen Liguria ligger i det nordvestlige Italia, på grensen til Frankrike, og blir ofte kalt den italienske riviera. Du har sikkert sett bildene fra Cinque Terre, et område bestående av fem mindre byer med en spesiell beliggenhet. Her ligger de fargerike husene tett på klippene, med en spektakulær utsikt over havet. Området er formet gjennom flere århundrer ved hjelp av en spesiell byggeteknikk, og er en opplevelse som vil friste til gjentakelse. Mange velger å feriere i Liguria på sommeren, men det milde klimaet gjør dette til en helårsdestinasjon.

Ferie i Liguria 2020

3. Andalucia, Spania 

Uansett hva du ønsker at ferien din skal inneholde, finner du det i regionen Andalucia! Området har en rik kultur, spennende historie, kystlinje mot både Atlanterhavet og Middelhavet, og mange aktivitetsmuligheter. Blant nordmenns feriefavoritter er kyststripen Costa del Sol, med Malaga, Nerja og Marbella. Gå heller ikke glipp av de berømte hvite byene i regionen, som kan by på store matopplevelser og hyggelig atmosfære.

Søk og bestill feriehus i Andalucia

4. Gotland, Sverige

Gotland er Sveriges største øy og et skikkelig sommerparadis. Ta med barna til Villa Villekulla i Kneippbyn, oppdag svensk middelalderhistorie i Visby eller prøv deg som kiter. Øya er 170 kilometer lang, så mulighetene er gode for å utforske store deler av Gotland i løpet av ferien. Vi anbefaler også en tur ut til øyene Sudret og Fårö, som har store rauker - kalksten som er formet i fascinerende formasjoner av hav, vind og is gjennom tidene.

Ferie på Gotland 2020

5. Djursland, Danmark 

På Jyllands nesetipp ligger Djursland. Dette er reisemålet for deg som vil fylle ferien med dager i spennende fornøyelsesparker, men også for deg som vil oppleve den danske naturen på sitt beste. Her finnes blant annet fornøyelsesparker som Djurs Sommerland, Ree Park Safari og Kattegatcentret. Området har også en 250 kilometer lang kystlinje med mange barnevennlige strender, så her ligger det også til rette for late dager under solen.

Søk og bestill feriehus på Djursland

6. Sicilia, Italia

Middelhavets største øy må bare oppleves! På sommeren kan du nyte dagene ved Sicilias 1200 kilometer lange kystlinje, mens du på vinteren kan stå på ski ned vulkanen Etna. Øya er først og fremst kjent som en fantastisk destinasjon for den sol- og badeglade, og her venter kritthvite strender og asurblått hav. På grunn av sin unike beliggenhet har Sicilia vært underlagt flere erobrere, blant annet grekere og arabere. Øya er i dag derfor en herlig blanding av ulike kulturer og historie. Sicilia har dessuten et mildt klima, og passer for ferier fra tidlig vår til senhøsten.

7. Lofoten, Norge

Lofoten er som en feriedrøm du aldri vil våkne fra! Spektakulær natur, varierte aktiviteter og spennende historie er bare litt av det øygruppen tilbyr. Se solnedgangen fra en fjelltopp, få en lofottorsk på kroken eller lær mer om vikingene i Lofotr Vikingmuseum. Her finner du også noen av Norges vakreste sandstrender, der du kan ta deg et avkjølende bad. Dette er destinasjonen for deg som vil se Norge på sitt vakreste og villeste! 

Søk og bestill hytte i Lofoten

| Forfatter
(Publisert første gang: )