Feriehus i Spania

Har du lyst til å leie feriehus i Spania? Spania er en av de mest populære feriedestinasjonene blant oss nordmenn – og det er ikke så rart. Når du drar på ferie til Spania kan du få både sol og strand, for eksempel på Costa del Sol eller Mallorca, dra på eventyr og utforske fjerne landskaper ved kysten av Atlanterhavet, eller gå på oppdagelse i storbyer som Barcelona eller Madrid. Lei hus i Spania og sett rammene for drømmeferien!

Lei feriehus i Spania med NOVASOL og opplev vakre steder som for eksempel Cádiz

Populære feriehus i Spania

Loading...

Bli kjent med Spania

Selv om Spania rimer på sol og badeferie for de fleste, har det vakre landet i sør mer å by på enn bare flotte strender og et solrikt klima. Lei en leilighet i Spania i spennende storbyer, som for eksempel Barcelona, eller finn et feriehus i Spanias sjarmerende landsbyer, for eksempel langs Costa Brava. Drømmer du om en ferie i Sør-Spania? Andalucía består av vakre kystlandskaper som lokker med solskinn og store og små byer spekket med spennende historie og kultur. Ta turen til en av de hvite landsbyene langs Costa del Sol, som Nerja eller Marbella, eller besøk spektakulære Ronda litt inne i landet.

Reiser du til Spania med barn eller din firbente bestevenn? Da kan du ta en titt på et av feriehusene våre med privat basseng eller velge et av våre hundevennlige feriehus.

Lei hus i Spania

Hos oss finner du blant annet dette nydelige feriehuset (Hus-ID: ECB355) i Spania.

Hva ser du etter i en feriebolig i Spania? De fleste tenker på Spania som en ekte sommerferiedestinasjon. Og hva er vel bedre enn å kunne hoppe i bølgene nærmest med det samme man kommer ut av døra? Vi har en rekke feriehus og leiligheter i Spania, som ligger bare 250 m fra vannkanten. Har du  lyst til å tilføre ferien i Spania noe ekstra, bør du vurdere å leie et hus i vår Luxury Collection. Og synes du ferien er slutt alt for tidlig? Ingen fare! Du har mulighet til å booke langtidsleie av flere av våre feriehus i Spania.

Reisetips til Spania

Spania har virkelig noe for enhver!

  • Har du lyst til å være aktiv mens du leier hus i Spania? Da anbefaler vi de nordlige områdene. Der kan du oppdage landlige turiststeder og delta i utendørsaktiviteter, som å gå tur langs pilegrimsveien til Santiago de Compostela.

  • Historieentusiaster kan utforske middelalderbyer med fantastiske kulturminner, som gir en smak av svunne tider. Det berømte Prado-museet i Madrid og basilikaen Sagrada Familia i Barcelona er absolutt verdt et besøk, men det finnes mange flere skjulte perler man ikke bør gå glipp av.

  • Skal du til Sør-Spania anbefaler vi en tur langs Calderería Nueva-gaten i Granada, som fører deg tilbake i tid til middelalderen, eller et besøk i naturparken Cabo de Gata i Almería, der du kan snorkle og padle kajakk.Cíes-øyene i Galicia er et tropisk paradis du ikke bør gå glipp av, og området er bare ett eksempel på hvor allsidig Nord-Spania er.

Få mest mulig ut av ferien ved å bestille fleksibel ankomsttid i et av feriehusene våre.

Hvorfor leie feriehus i Spania med NOVASOL

Å leie feriehus eller leilighet i Spania, gir deg muligheten til å skape en unik ferie i private rammer. Her kan du og reisefølget ditt nyte fleksibiliteten ved en leid feriebolig og ta dagene i eget tempo. NOVASOL startet med hytteutleie i Norge i 1968, og har siden vokst til å bli en av de største feriehusformidlerne i Europa. I dag har du mange muligheter når du skal leie feriehus i Spania, og du kan finne drømmestedet uansett budsjett, ønsker til komfort og fasiliteter.