Lei hytte på Hafjell

Har du planer om å dra på ferie på Hafjell? Hafjell er et av Norges mest kjente og kjære skisportsområder, og derfor tenker mange på OL-bakker, heftige nedfarter og skiskole når de hører Hafjell. Men området har også mye annet spennende å by på når du skal på hyttetur – sommer, som vinter. Lei ei hytte på Hafjell på den neste norgesferien din, og se fram til begivenhetsrike dager ute i det fri.

Lei ei hytte på Hafjell med NOVASOL til din neste aktive ferie

Populære feriehus i Hafjell

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hafjell

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hafjell

Loading...

Bli kjent med Hafjell

Hafjell er mest kjent som en vinterdestinasjon. Og det er gode grunner til det. Hafjell Alpinsenter er et av Norges største alpinanlegg, og har løyper som både egner seg for nybegynnerne og de mer erfarne skientusiastene. Tilbringer du vinterferien i ei hytte på Hafjell, er du garantert nydelige skiforhold, fyr i peisen og hyttekos. Men vår og sommer på Hafjell er også noe for seg selv. Når snøen smelter blir nemlig skiløypene gjort om til et supert område for stisykling. Hvis ikke det er nok, kan du rafte ned Ottaelva eller Gudbrandsdalslågen, sette utfor i hjulboben i Olympiaparkens bob-bane, eller prøve å bli trukket gjennom Gudbrandsdalens vakre landskap av en hundeslede.

Overnatting Hafjell

Leter du etter overnatting på Hafjell, og kunne tenke deg å leie ei hytte eller en ferieleilighet? Vår hytteutleie på Hafjell inkluderer blant annet en rekke hytter som ligger nærme de flotte skibakkene. Flere av dem egner seg godt til en langhelg eller en kortere miniferie. Vil du gjerne leie ei hytte på Hafjell som passer både deg og din firbente venn? Da kan du ta en titt på våre husdyrvennlige hytter. Og hvis du drømmer om å trekke deg tilbake i luksuriøse omgivelser etter lange dager ute i naturen, bør du sjekke ut vår Luxury Collection på Hafjell.

Reisetips Hafjell

Trenger du mer inspirasjon til hva du kan finne på i Oppland når du leier hytte på Hafjell? Ta en titt på forslagene våre her:

  • Reiser du til Hafjell med barn, kan dere ta turen til Hunderfossen Eventyrpark, som ligger 6 min unna med bil.

  • Er du interessert i områdets historie, bør du legge inn et besøk på friluftsmuseet Maihaugen, hvor du kan se hus og bygdetun helt tilbake fra 1400-tallet.

  • Ta gondolen opp til Mosetertoppen! Gled deg over utsikten og legg inn et stopp på den flotte Skavlen Restaurant på toppen.

  • Er du eller noen i reisefølget glad i biler? Da bør du stikke innom Norsk Vegmuseum når du leier hytte på Hafjell.