Overnatting i Sogn og Fjordane

Lei ei hytte i Sogn og Fjordane med NOVASOL og se vakre Borgund stavkirke i Lærdal

Overnatting i Sogn og Fjordane

Drømmer du om en ferie i Sogn og Fjordane? Det vakre området er i dag del av Vestland fylke og ligger midt i hjertet av det norske fjordlandskapet. Her kan du oppleve majestetiske fjell på alle kanter, isbreer og se viktige deler av den norske kulturarven. Lei ei hytte i Sogn og Fjordane og opplev uforglemmelige perler som Nordfjord, Stryn eller Sunnfjord, og skap ferieminner for livet.

Populære feriehus i Sogn og Fjordane

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sogn og Fjordane

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sogn og Fjordane

Loading...

Bli kjent med Sogn og Fjordane

Leier du ei hytte i Sogn og Fjordane, kan du se fram til fantastiske natur- og kulturopplevelser. Utforsk den majestetiske Sognefjorden, som er Norges lengste og dypeste fjord. Oppdag de sjarmerende fjellbygdene Flåm og Balestrand. Gå på tur gjennom Jostedalsbreen nasjonalpark, som huser den isbreen med samme navn. Du må heller ikke gå glipp av den ikoniske Nærøyfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste. Og når du er helt mettet på storslåtte naturopplevelser, bør du bli mett på Sogn og Fjordanes råvarer i verdensklasse, som bær, frukt og ost. Deretter kan du utforske områdets historie og kultur, for eksempel ved å ta en titt på stavkirka i Lærdal eller besøke bokbyen Fjærland. Lei et hytte i Sogn og Fjordane og få et uforglemmelig eventyr.

Lei feriehus eller hytte i Sogn og Fjordane

Leter du etter overnatting i Sogn og Fjordane? Da bør du ta en titt på NOVASOLs hytteutleie i Sogn og Fjordane. Leter du etter et sted til en miniferie? Vi har hytter som passer perfekt til en kort ferie i Sogn og Fjordane. Flere av feriehusene og hyttene i Sogn og Fjordane tilbyr også båtleie og egner seg godt til en ferie hvor du vil teste fiskelykka. Velg en av hyttene våre i Sogn og Fjordane med panoramautsikt, så du kan nyte de vakre omgivelsene døgnet rundt. Og skal din pelskledde venn med på ferien? Da bør du sjekke ut våre husdyrvennlige hytter i Sogn og Fjordane.

Reisetips til Sogn og Fjordane

Trenger du flere tips til hva du kan se og gjøre i Sogn og Fjordane? Ta en titt på tipsene våre her: 

  • Bli med på fjordcruise langs den vakre Nærøyfjorden. Den beste måten å se den fra, er fra vannet! 

  • Vil du vite mer om Jostedalsbreen? Da må du ta turen til det vakre Breheimsenteret i Luster. 

  • Sogn og Fjordane er kjent for sine fruktplantasjer. På Ciderhuset i Balestrand kan du smake på alt det gode som kommer fra epletrærne og samtidig nyte en fantastisk utsikt over Sognefjorden. 

  • Hvis du er glad i å lese, bør du ta en tur innom bokbyen Fjærland, hvor du finner bøker overalt!