Last minute hytter og ferieboliger - opptil 50 % rabatt

Drømmer du om å pakke kofferten og reise avgårde på en spontan ferietur? Vi kan friste med flotte ferieboliger over hele Europa til gunstige priser, og endel er ledige på kort varsel. Nedenfor kan du klikke deg frem til våre Last minute ferieboliger, eller se vårt utvalg av Last Minute feriehus ved å legge dette inn i vår søkefunksjon.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Trykk for å aktivere kortet

Uansett om du vil dra på en ferie med familie, kjæreste eller venner - med våre Last Minute ferieboliger kan du nyte et opphold i en av våre utvalgte ferieboliger til en gunstig pris. Benytt anledningen og se vårt store utvalg av Last Minute feriehus på våre nettsider i dag.

Last Minute feriehus i Danmark

Danmark er et av våre favorittland å feriere i, og det er heller ikke så rart. Her venter god mat, fartsfylte aktiviteter, sandstrender og mange soltimer. Våre feriehus og ferieleiligheter i Danmark finner du over hele landet. Kanskje søker du et avslappende avbrekk fra en hektisk hverdag? Blåvand eller Henne strand kan friste med nærhet til Nordsjøen, og strender, sanddyner og små, idylliske butikker rett utenfor døren. Danmark er uten tvil en egnet destinasjon for deg reiser med barn, og her finner du et stort antall attraksjoner som passer hele familien, som for eksempel LEGOLAND, Djurs Sommerland og BonBon land. Danmark passer dessuten deg som verdsetter frihet, i og med at du enkelt kan pakke bilen og kjøre avgårde til ferieboligen.

Last minute ferieboliger i Danmark

Last Minute hytter i Norge

Legg ferien til en hytte i Norge, og vi kan love deg at det vil være et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Uansett om turen skal inneholde fjelltopper, havfiske eller byliv, trenger du ikke reise langt for å finne det. Dersom du kan reise på kort varsel, kan du velge en av våre Last Minute hytter og få overnatting til en redusert pris.

Last minute ferieboliger i Norge

Reis på en ferie i siste liten og bo i en NOVASOL hytte i Norge

Last Minute ferieboliger i Italia

Har du litt ekstra ferie oppspart og kan tenke deg en tur til Italia? Vi har et utvalg av feriehus i Italia til gunstige priser som passer ypperlig for deg som ønsker å komme deg avgårde så snart som mulig. Kombiner strandferie med aktiviteter, dra på spa eller øyferie, eller bestill et stort feriehus for hele familien. I Italia finner du et mange flotte byer og severdigheter, som for eksempel det skjeve tårn i Pisa, Venezia og Gardasjøen. Prøv lokale delikatesser og nyt de gode vinene alene, sammen med venner eller familie. 

Last Minute ferieboliger i Italia 

Last Minute feriehus i Frankrike 

Sommer, sol og strandliv er ideelt for en «siste liten»-ferie i Frankrike. Bo ved Middelhavet eller mer landlige områder - uansett byr Frankrike på fantastiske ferieopplevelser. Vakkert landskap og romantiske landsbyer venter deg i Frankrike.

Last Minute ferieboliger i Frankrike

Lei et Last minute feriehus i Frankrike

Last Minute feriehus i Spania

Reis på en spontan og avslappende ferie til et feriehus i Spania eller de vakre Kanariøyene. I Spania venter behagelig klima, strender, tapas og ferieglede!

Last Minute ferieboliger i Spania

Last Minute feriehus i Sverige

I Sverige venter varierte ferieopplevelser som passer alle. Her kan du slappe av på ferie med venner, familie eller kjæresten. Sverige kan dessuten skilte med en lang rekke spennende aktiviteter for små og store. Bestill din neste ferie i Sverige i dag!

Last Minute ferieboliger i Sverige

Lei et feriehus i feriefavoritten Kroatia

Last Minute feriehus i Kroatia 

Frister det med en ferie i Kroatia? NOVASOL formidler et stort antall ferieboliger i Kroatia, og du kan velge mellom alt fra enkle ferieleiligheter til luksuriøse feriehus med eget svømmebasseng. 

Last Minute ferieboliger i Kroatia 

Last Minute feriehus i Tyskland 

Bestill en spontan ferie til det spennende ferielandet Tyskland. Ferieperlen Tyskland kan tilby spennende storbyer, nydelig mat, strender og et stort utvalg aktiviteter. 

Last Minute ferieboliger i Tyskland

Har du funnet drømmehuset? Du kan enkelt bestille og betale ferien på vår nettside - husk at de beste ferieboligene ofte forsvinner først. 

| Administrator
(Publisert første gang: )