Drømmer du om å pakke kofferten og reise avgårde på en spontan ferietur? Har du muligheten til å reise på kort varsel, kan vi friste med flotte feriehus over hele Europa til gunstige priser. Du kan enkelt se vårt utvalg av Last Minute feriehus ved å legge dette inn i vår søkefunksjon.

Uansett om du vil dra på en spontantur med familie, partner eller venner, med våre Last Minute ferieboliger kan du nyte et opphold i en av våre utvalgte ferieboliger til en gunstig pris. Benytt anledningen og se vårt store utvalg av Last Minute feriehus på våre nettsider i dag.

Trykk for å aktivere kortet

Last Minute feriehus i Danmark

Danmark er et av våre favorittland å feriere i, og det er heller ikke så rart. Her venter god mat, fartsfylte aktiviteter, sandstrender og mange soltimer. Våre Last Minute feriehus og ferieleiligheter i Danmark finner du over hele landet. Kanskje søker du et avslappende avbrekk fra en hektisk hverdag? Blåvand eller Henne strand kan friste med nærhet til Nordsjøen, og strender, sanddyner og små, idylliske butikker rett utenfor døren. Danmark er uten tvil en egnet destinasjon for deg reiser med barn, og her finner du et stort antall attraksjoner som passer hele familien, som for eksempel LEGOLAND, Djurs Sommerland og BonBon land. Danmark passet dessuten deg som setter friheten i fokus, i og med at du enkelt kan pakke bilen og være på plass i ferieboligen når det passer deg.

Last Minute hytter i Norge

Legg ferien til en hytte i Norge, og vi kan love deg at det vil være et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Uansett om turen skal inneholde fjelltopper, havfiske eller byliv, trenger du ikke reise langt for å finne det. Dersom du kan reise på kort varsel, kan du velge en av våre Last Minute hytter og få overnatting til en redusert pris.

Last minute feriehus i Norge

Last Minute feriehus i Italia

Har du litt ekstra ferie oppspart og kan tenke deg en tur til Italia? Vi har et utvalg av feriehus i Italia til reduserte priser som passer ypperlig for deg som ønsker å komme deg avgårde så snart som mulig. Kombiner strandferie med aktiviteter, dra på spa eller øyferie, eller bestill et stort feriehus for hele familien. I Italia finner du et mange flotte byer og severdigheter, som for eksempel det skjeve tårn i Pisa, Venezia og Gardasjøen. Prøv lokale delikatesser og nyt de gode vinene alene, sammen med venner eller familie. I tillegg til disse landene finner du ferieboliger i hele Europa hvor du kan gjøre et kupp i siste liten.

  • Last Minute feriehus i Frankrike: Sommer, sol og strandliv er ideelt for en «siste liten»-ferie i Frankrike ved Middelhavet. Også mer landlige områder byr på fantastiske ferieopplevelser. Vakkert landskap og romantiske landsbyer venter deg i hjertet av Frankrike.
  • Last Minute feriehus i Spania: Reis på en spontan og avslappende ferie til et feriehus i Spania eller til de vakreste delene av Kanariøyene.
  • Last Minute feriehus i Sverige: I Sverige venter varierte ferieopplevelser som passer alle. Her kan du slappe av på en spontanferie med menneskene du er glad i. Bestill din neste ferie i Sverige i dag!
  • Last Minute feriehus i Tyskland: Bestill en spontan ferie til det spennende ferielandet Tyskland.
  • Last Minute feriehus i Kroatia: Har du funnet drømmehuset? Du kan enkelt bestille og betale ferien på vår nettsiden, men husk at de beste tilbudene ofte forsvinner først. I tillegg til feriehus i Kroatia, har vi et utvalg av leiligheter tilgjengelig for utleie på kort varsel.
Last minute feriehus