Last minute hytter og ferieboliger

Melder værmeldingen strålende sol de neste dagene, eller har du bare lyst på en spontan ferie og kan pakke sekken på kort tid? Da må du sjekke ut våre gode Last Minute tilbud på ferieboliger i Europa og hytter i Norge. I motsetning til andre restplasser og restreiser finnes det kun ett av hvert Last Minute tilbud, så ikke vent for lenge med å bestille din spontanttur, plutselig er det gode tilbudet borte. Vår liste med hoppe på tur-priser oppdateres fortløpende, så det kan være smart å sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre deg favoritthuset eller –hytta når det er på tilbud.

xx

Inspirasjon til din neste Last Minute ferie

Med våre Last Minute deals finnes det mange muligheter for en spontantur, enten det er til varmere strøk i Spania eller Italia, eller du søker skogens ro og ønsker deg en hoppe på tur til ei hytte i Norge. Vi vet at det kan være vanskelig å bestemme seg, derfor har vi samlet litt inspirasjon til din neste spontantur. Her kan du lese litt om de forskjellige landene hvor vi har Last Minute feriehus og hytter og la deg inspirere til alle våre spennende destinasjoner. Finn et ferieboligtilbud som passer deg og spar penger hos NOVASOL!

Last Minute hytter i Norge - Lei ei billig hytte

Dra på en siste liten tur til ei hytte i Norge. Få ting er så avslappende som å åpne døra til ei hytte, fyre i peisen, lage god mat og slappe av i solveggen eller sofakroken. En hyttetur er noe av det fineste man kan unne seg i en hektisk hverdag og gir deg ny energi og gode ferieminner. Enten du ser etter ei hytte hvor du kan rase fra deg i snøen, sette utfor alpinbakken eller vandre innover fjellet på langrenn, finner du garantert ei hytte som passer deg.

Gjør et kupp og finn ei billig hytte til leie her med våre Last Minute Norge-tilbud. Ta med familien og sett av kvalitetstid på din neste spontantur. Trenger du tips til aktiviteter på hyttetur og hva du skal pakke? Da må du sjekke ut våre tips til en perfekt hyttetur! Er du heller typen som bare trenger å komme bort fra husets eller kontorets fire vegger? Sjekk ut hvordan du kan gjøre hjemmekontoret om til et hyttekontor med vakker utsikt og lange vandreturer i lunsjpausen. Du trenger ikke reise langt for å finne spennende aktiviteter, uansett om turen skal inneholde fjelltopper, skimuligheter, gode turstier eller fiskevann! 

Spontantur og Last Minute feriehus i Frankrike

Lei et av våre siste liten feriehus i Frankrike og ta hele familien med på en billig ferie i syden! På en ferie i Frankrike vil dere neppe kjede dere, det er nemlig nok å se, oppleve og finne på. Ta for eksempel familien med til Nice, Cote d'Azur eller Cannes – som er noen av våre mest populære destinasjoner i Frankrike, på din neste last minute reise. Her finner dere deilige og barnevennlige strender og mange spennende aktiviteter. Frankrike er også en ypperlig destinasjon for en aktiv ferie med sykling eller vandring. 

Med en hoppe på tur til Frankrike får dere maksimal frihet og deres private feriehus å boltre dere i. Dra på et lokalt marked og kjøp ferske råvarer, lag deilig mat i ditt eget kjøkken og nyt noen gode glass med fransk vin på terrassen eller i hagen. Våre billige feriehus i Frankrike er veldig populære, så her må du være rask med å bestille før de forsvinner. En spontantur til Frankrike vil du aldri angre på og aldri glemme. Finn ditt favoritthus i dag!

Hoppe på tur og Last Minute feriehus i Tyskland

En spontantur til Tyskland kan for mange være helt selvfølgelig. Landet med god mat, spennende historie, rikt kulturliv og gammel arkitektur. Tyskland har blitt et populært ferieland for mange som ønsker en aktiv ferie med turer i skog og fjell. Tyskland er et relativt billig ferieland og det finnes mange gode feriehus du kan leie, vi lover du vil oppleve mer enn øl, folkefester og pulserende byliv. 

Tyskland er kjent for sine slott og flere av de er de mest kjente historiske monumentene i verden. Besøk ett eller flere på din spontanferie til Tyskland. Book et last minute feriehus i Tyskland og ta med hele familien på spennende aktiviteter og attraksjoner. Det finnes mange fornøyelsesparker i landet, noen har til og med åpent året rundt. Er du i Tyskland rundt juletider kan du også besøke et av de mange fantastiske julemarkedene. Om sommeren er det perfekt å besøke de små landsbyene med sin unike arkitektur, vandre i de trange og romantiske gatene og besøk en av de koselige butikkene.

Last Minute reise og feriehus i Spania

Sitter du her hjemme i kalde Norge og drømmer deg bort til sol, varme og late dager? Med våre siste minutt-feriehus i Spania kan du selv velge når og hvor turen skal skje. Kanskje drømmer du om en golfferie i Spania hvor du kan nyte lange solrike og varme dager på banen? Med våre ferieboliger på tilbud kan du både spare penger og tid. Bla gjennom våre flotte, unike og private feriehus og ferieleiligheter på tilbud og start planleggingen av din perfekte ferie i Spania allerede nå. 

Alt ettersom hva du finner på last minute-listen vår finner du feriehus på fastlandet eller på kanariøyene. Siste liten-ferieboliger passer ypperlig for par som ønsker seg en romantisk getaway. Lei en av våre feriehus ved kysten og gled dere til en ferie med havutsikt, frihet, privatliv og kanskje eget svømmebasseng? Utforsk de lokale matmarkedene og kjøp inn til en romantisk middag, eller gå ut på restaurant og spis nydelig tapas! Kanskje trives du så godt at du like gjerne drar på en langtidsferie til Spania? Våre ferieboliger på tilbud i Spania er populære, så ikke vent for lenge med å bestille - plutselig er tilbudet borte.

Spontantur og Last Minute feriehus i Danmark

Danmark er en av våre favorittdestinasjoner når det gjelder spontanturer og er vårt favorittland å ferie i! Enten du setter deg i bilen og kjører nedover, tar danskebåten eller flyr ned, så er det en perfekt destinasjon for en kort og billig reise. Her venter god mat, fartsfylte aktiviteter, sandstrender og mange soltimer. Over hele Danmark finner du de koselige «sommerhusene». Velg mellom de små, koselige hyttene som ligger i flukt med landskapet, eller de arkitekttegnede og stramme husene som ligger helt nede ved stranden. 

Kanskje søker du et avslappende avbrekk fra en hektisk hverdag? Blåvand eller Henne strand kan friste med nærhet til Nordsjøen, strender, sanddyner og små, idylliske butikker rett utenfor døren. Danmark er uten tvil en egnet destinasjon for deg reiser med barn, og her finner du et stort antall attraksjoner som passer hele familien, som for eksempel LEGOLAND, Djurs Sommerland og BonBon land. Booker du ei hytte hos oss får du rabatt på de fleste store fornøyelsesparkene i Danmark.

Last Minute feriehus i Sverige - dra på en spontantur!

Er du på utkikk etter en kort og billig reise som passer fint for hele familien? Lei ei hytte i Sverige til en billig penge og dra på en hopp på tur. Våre gode naboer har mye å by på, både god og billig mat, hyggelige byer, små handlegater og koselige kafeer. Sverige byr på både skjærgårder og hyggelige sommerminner med is langs kaien, båter tett i tett og vakre små øyer. Men Sverige har også, i likhet med vårt eget land, mange gode snø- og skiaktiviteter. Det gjør Sverige til den perfekte vinterferiedestinasjonen - la deg inspirere av vår artikkel om vinterferie i Sverige. 

Drar du på en spontantur til Sverige med vårt Last Minute tilbud kan hele familien boltre seg i fornøyelsesparker og i tillegg få rabatt på inngangen. Test ut Astrid Lindgrens verden i Småland eller Laganland Elgpark. Trenger du inspirasjon og tips til din neste ferie i Sverige, eller vet du akkurat hva du skal finne på for å lade batteriene? 

Hoppe på tur og Last Minute ferieboliger i Italia

Drømmer du om en hoppe på tur til Italia? Det er forståelig! Her får du i pose og sekk, både strand, varme, god mat, øyferie og kultur med et spennende byliv. Med våre billige ferie-priser kan du enkelt oppfylle drømmen om varme, rykende pizzaer og strandliv. Italia er en perfekt feriedestinasjon, uansett om du liker fart og spenning eller en avslappende ferie i en feriebolig med basseng hvor du kan ligge i private omgivelser, nyte solen og kjøle deg ned i ditt eget svømmebasseng. 

Dra på en spontan ferie til Italia med vårt Last Minute tilbud og opplev matskatter, lang og gammel kultur, utforsk severdigheter og attraksjoner. Sikre deg et feriehus som en base og sikre deg mange gode ferieminner fra din hoppe på tur, dra på dagsturer til de koselige og skjulte landsbyene, kjøp lokale råvarer på et marked og lag de deiligste retter på ditt eget kjøkken. Hva venter du på – bestill nå før tilbudet forsvinner! 

Siste liten og Last Minute reise til Kroatia

Kroatia er ren ferieidyll som byr på alt fra sandstrender til storslåtte kulturelle opplevelser i landets mange byer. Ta med familien på en ferie i Kroatia og gled dere til en ferie i fantastiske omgivelser. Her kan dere dra på øyhopping på noen av landets utallige øyer, nyte stillhet eller lek i deres private svømmebasseng, dra på utflukter, utforsk Kroatias attraksjoner og aktiviteter eller vandre i vakker natur, på din neste last minute reise. Det er få land som byr på så mange former for en aktiv ferie! 

Noen glemmer å tenke på Kroatia når de vurderer sin neste ferie, men husk på at dette ferielandet tilbyr mer enn du kanskje tror. Et last minute feriehus er perfekt til familien som kan reise på en spontan ferie og som ønsker en pause fra hverdagen for å nyte sol og varme. Se utvalget vårt av siste liten tilbud på feriehus og ferieleiligheter i Kroatia og planlegg din neste billige reise allerede i dag. Og husk, finner du ikke noe som frister nå, kom innom å sjekk listen en annen gang - den oppdaterer seg stadig og hvert tilbud er unikt.

Last minute reiser og feriehus i Europa

Hos oss i NOVASOL kan du finne siste minutt ferieboliger i hele Europa. Har du mulighet til å pakke kofferten og reise på en miniferie, langhelg eller en ukelang ferie - da må du følge med på våre last minute tilbud. Hold øye med listen og tilbudene, de oppdateres løpende. Du kan også søke spesifikt etter alle feriehus på tilbud ved å huke av for søkekriteriet "Last Minute" for så å få en oppdatert liste direkte i søkeresultatet ditt. 

Følg med for en god feriedeal! Bestill din neste spontanferie hos oss - vi garanterer god pris og mange nye ferieminner! Har du funnet drømmehuset? Du kan enkelt bestille og betale ferien på vår nettside - husk at de beste ferieboligene ofte forsvinner først. 

God tur!