Feriehus i Nice

Ta med hele familien til Nice ved den franske Rivieraen. Lei en feriebolig hos NOVASOL hytteutleie i Frankrike og nyt det fantastiske været og de flotte omgivelsene i Nice.

Hytteutleie i Nice ved Rivieraen foregår hele året rundt. Bestill online, og overrask familien med en ferie i en herlig feriebolig.

Nice er et populært reisemål for dem som er glade i mildt klima og flotte omgivelser med herlige strender. Rivieraen er kjent som de rike og berømtes lekeplass, men du har også muligheter for å nyte området som ligger ut mot Côte d'Azur med det azurblå Middelhavet.

Hos NOVASOL feriehusutleie i Frankrike kan du leie fine feriehus i Nice, så du og familien kan nyte en ferie ved Rivieraen. Boligene er varierte - prøv f.eks. et av våre fem-stjerners luksushus med fantastisk utsikt og eget svømmebasseng.

Besøker du Nice, behøver du ikke kun å ligge på stranden. Byen har mange kulturelle tilbud som f.eks. flere forskjellige museer. Eller du kan oppleve ekte søreuropeisk kaféliv på en av de mange kaféene som har utsikt over en av de store plassene hvor det alltid mye liv.

Bestill ferieboligen din hos NOVASOL. Vi har det største utvalget av flotte feriehuse i Europa. Vil du holde en lengre pause fra hverdagens stress eller bare dra på en romantisk langhelg, kan du leie en feriebolig i Provence hos oss. Søk og bestill på hjemmesidene våre som er tilgjengelige døgnet rundt.

Ferie i Nice

Populære feriehus i Nice

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nice

Loading...