Feriehus i Bouches du Rhône

Besøk det vidunderlige Marseille i Frankrike ved Middelhavet. Lei en herlig feriebolig hos NOVASOL hytteutleie og nyt det milde klimaet i Marseille året rundt.

Hytteutleie i Marseille er populært hos NOVASOL. Vi har det største utvalget av hytter, og du finner lett en som passer til deg og din familie.

Det er med god grunn at Marseille har vært kulisse i flere spillefilmer, og at kunstmalere som Renoir og Cézanne hentet inspirasjon her. Området er utrolig vakkert og oser av den ganske spesielle sørfranske atmosfæren. Derfor er det også naturlig at mange turister har tatt til seg stedet og besøker det om og om igjen.

Din ferie i Marseille starter hos NOVASOL hytteutleie. Ta med hele familien til Frankrike og lei en herlig feriebolig. Sør-Frankrike er kjent for sin avslappede livsstil, så nyt Middelshavets milde klima året rundt i et feriehus der dere selv bestemmer tempoet.

Marseille byr på mange spennende opplevelser. Byen har en rekke kulturelle tilbud, og som andre steder i landet har mat også her en stor betydning. Middelhavsområdet er spesielt kjent for Bouillabaisse - en delikat fiskesuppe med krutonger og revet ost.

Hos NOVASOL er det lett å finne den perfekte ferieboligen i Frankrike til deg og din familie. Du kan søke og bestille online døgnet rundt, og har du spesifikke ønsker, krysser du dem bare av i dine søkekriterier. Deretter vil du få et utvalg av ledige ferieboliger som matcher dine ønsker.

Feriehuse i Bouches-du-Rhône

Populære feriehus i Bouches du Rhône

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bouches du Rhône

Loading...

Feriehus med basseng i Bouches du Rhône

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bouches du Rhône

Loading...