Feriehus i Luxemburg

Velkommen til Storhertugdømmet Luxembourg! Det er et lite land men et stort turistmål! Luxembourg har en fascinerende natur og noen fantastiske fasiliteter for idrettsutøvere, barn, deres foreldre samt for de som elsker spa og kultur. Luxembourg: Et land med tusen muligheter!

Feriehus i Luxemburg

Populære feriehus i Luxemburg

Loading...

Naturomgivelser

Den fantastiske naturen Luxembourg har masse å by på. Store fjell formasjoner, elver som løper gjennom skogen og vandrestier til flotte vandreturer i det fortryllende landskapet. Luxemburgs natur er mangfoldig og man kan oppleve en rekke usædvanlige og idylliske landskaber. Talrike naturstier fører deg gjennom de storslåtte skogene i Luxemburg. Langs Mosel eller på bredden av innsjøer og elver, med utsikt til fasinerende klippelandskaper eller gjennom vinåkre at man opplever mangfoldet.

Ferieleilighet i Luxemburg

Opplevelser og aktiviteter

I Luxembourg er det utallige muligheter for aktive syklister og mountain bike syklister. til tross for sin lille størrelse har Luxemburg ikke mindre enn 600 km merket turstier i tillegg til 300 km stier/ruter til Mountainbike syklister. Golf-entusiaster kan man i Storhertugdømmet velge mellom 6 store golfbaner.

Svømming, skøyting, klatring, paraglidning, ballongflyving, ridning, seiling, langrenn eller slalom, fiske, vandring - Luxembourgs natur innbyr til de fleste aktive ferietyper.

Specialiserete sentre tilbyr massasje, kroppsbehandlinger, lymfedrenasje, dampbad og flere muligheter for å slappe av. Det smukke termalbad / spa er utstyrt med den nyeste teknikk og gir en unik atmosfære, langt borte fra stress og forurensning.

Kulturopplevelser

Historisk kulturarv, klassisk musikk, moderne kunst, museer eller folklore, slott, temakvelderr og utstillinger. Luxemburg er en kulturell attraksjon. Luxemburg-bunkere og maleriske landsbyer tar deg med på en uforglemmelig reise gjennom århundrer. Den kosmopolitiske befolkningen og dennes plassering midt mellom germanske og latinske kulturer, er årsaken til den rike kulturelle mangfoldighet i Luxemburg.

I Luxemburg kan barn på en morsom måte lære mye gjennom tema baserte ruter og i zoologiske hager, hvor de kan observere det innfødte dyreliv på tett hold. Å bevare naturen i Luxemburg er prioritert. Derfor finnes det mange fritidsaktiviteter hvor barne er tett på naturen. Fokus på økologi begynner i Luxemburg allerede i ung alder. Barna kan f.eks delta i ulike spennende workshops som fotografering, bake brød, tegne eller dans. Alt dette finner man i et usedvanlig innovativ miljø, som barna aldri vil glemme!

Shopping i Luxemburgs travle gater

Opplev de typiske markeder fulle av delikatesser som kommer fra hele den nasjonale produksjon av vin, spiritus, musserende viner, pølser og honning. Besøk moderne butikker med de mest populære luksus artikler og bli inspirert av de innbydende shoppingvinduer.

Med et NOVASOL feriehus har du det perfekte utgangspunkt for å utforske den spennende destinasjonen Luxemburg!