Feriehus og hytter i Rogaland

Skal du på ferie til Rogaland? Vestlandsfylket byr på alt fra mangfoldige naturopplevelser, til en rik historie og livlige byer. Lei ei hytte i Rogaland og legg ut på storslåtte fjellturer i Ryfylket, gå i vikingenes fotspor på Karmøy eller vandre langs vakre bygater i Stavanger. Rogaland har noe for enhver! Utforsk hyttene i Rogaland og start planleggingen.

Lei ei hytte i Rogaland og opplev fylkets mangfoldige landskaper, som her på Jæren

Populære feriehus i Rogaland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Rogaland

Loading...

Feriehus med basseng i Rogaland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Rogaland

Loading...

Bli kjent med Rogaland

Rogaland er et fengslende fylke som kombinerer storslått natur med en rik kulturarv. Stavanger er kjent for sin sjarmerende gamleby, livlige havn og den imponerende Stavanger domkirke. Friluftsentusiaster kan utforske de dramatiske fjordene og ruvende fjellene i Lysefjorden, med ikoniske landemerker som Preikestolen og Kjeragbolten. De pittoreske kystbyene Eigersund og Haugesund byr på et glimt av Norges sjøfartshistorie. Og på Jæren kan du oppleve vakre sandstrender, ypperlige for å lære seg å surfe. Og gå ikke glipp av sjansen til å smake på deilig sjømat og fordype deg i den pulserende kunstscenen i når du leier hytte i Rogaland.

Opplev fantastiske Preikestolen fra ei hytte i Rogaland med NOVASOL

Hyttutleie i Rogaland med NOVASOL

Leter du etter ei hytte til leie i Rogaland? Med NOVASOLs hytteutleie i Rogaland finner du noe for enhver. Har du lyst til å prøve fiskelykka eller oppleve den flotte rogalandskysten fra båtripa, kan du ta en titt på alle feriehusene og hyttene i Rogaland som tilbyr båtleie. Vi har også flere luksushytter i vår Luxury Collection i Rogaland, som kan tilføre ferien det lille ekstra. Uansett om du leter etter ei hytte til leie i Rogaland til en langhelg, eller ønsker å leie et sted i lengre tid, så finner du det hos oss. Og husk – i flere av hyttene kommer kjæledyret med gratis! Utforsk våre husdyrvennlige hytter i Rogaland her.

Naturen i Rogaland

Velger du hytteutleie i Rogaland til ferien, kan du oppleve alt fra bakker og daler i sør, langstrakte landskap i Jæren, dramatiske fjell og fjorder i Ryfylke og kystkultur og vakre øysamfunn i Haugalandet. Gå til kanten av Preikestolen og opplev den fantastiske utsikten over Lysefjorden, eller utfordre deg selv til å stå på den berømte Kjeragbolten. Utforsk de fortryllende strendene på Jæren, perfekte for surfing og lange spaserturer. Ta et dykk i det krystallklare vannet på Karmøy og utforsk livet i havet. Fordyp deg i de frodige skogene og uberørte innsjøene i Ryfylke, der det er mange muligheter for fotturer og fiske. Enten det er majestetiske fjorder, dramatiske klipper eller fredfylte skoger, kan du fra ei hytte i Rogaland få uforglemmelige møter med naturen.

Reisetips til Rogaland

Leter du etter flere severdigheter i Rogaland? Da kan du ta en titt på reisetipsene våre her:  

  • Reiser du til Rogaland med barn, bør du legge inn et stopp i Kongeparken – Vestlandets største fornøyelsespark. 

  • Er du interessert i historie? Ja, da må du besøke Rogalands krigshistoriske museum litt utenfor Stavanger.

  • Leier du ei hytte i Rogaland i Ryfylke, bør du ta en tur innom den fortryllende Eventyrskogen i Årdal

  • I tillegg til å ha noen av landets flotteste sandstrender, finner du Vitengarden på Jæren, hvor store og små kan lære mer om dyra på gården og gårdsdrift.  

  • Rogalands mest kjente monument er Sverd i fjell, som skal minne om da Harald Hårfarge samlet Norge til ett rike. Det kan du se litt sør for Stavanger.