Hytte ved sjøen i Norge

Sjø, sol, båtliv og fiske – høres det ut som ting du ønsker å fylle feriedagene dine med? Mange norske feriedestinasjoner har tett tilknytning til kysten. Hos NOVASOL kan du leie en hytte ved sjøen til din neste ferie i Norge. Opplev Norges fantastiske skjærgård og en av verdens lengste kystlinjer

Ønsker du en uke eller to i en hytte ved sjøen, men du har ikke egen feriebolig? Hos NOVASOL kan du leie hytte ved sjøen i Norge, og tilbringe ferien ved Norges vakre kystlinje. Fyll dagene med fiske, salte bad og avslapping på glattskurte svaberg.

Lei hytte ved sjøen på Sørlandet

Ferieidyll ved sjøen på Sørlandet

Sørlandet er svært attraktivt for leie av hytte ved sjøen. Her venter feriedestinasjoner som Kristiansand, Grimstad og Risør. Tilbring feriedagene i den fantastiske skjærgården, på svaberg og strender, og i hyggelige sørlandsbyer. Når du leier hytte ved sjøen på Sørlandet kan barna fiske krabber fra brygga, dra ut på fisketurer og besøke spennende familieattraksjoner. 

Se våre hytter nær vannet i Aust-Agder 

Se våre hytter nær vannet i Vest-Agder

Lei hytte i Lofoten og bo ved vannet

Lei hytte ved sjøen i Østfold

Ikke langt unna Oslo venter feriefavoritter som Tjøme og Hvaler. Drømmer du om å leie hytte i et øyrike der du kan fylle dagene med øyhopping, fiske, bading og avslapping på glattskurte svaberg? I Østfold finner du noen av nordmenns norske feriefavoritter. Bo i en hytte der øyer, holmer og hav dominerer landskapet. 

Se våre hytter nær vannet i Østfold

Hytter nær vannet på Vestlandet

NOVASOL formidler et stort antall hytter ved sjøen på Vestlandet. Det ville og vakre Vestlandet er en kombinasjon av flott natur og spennende dyreopplevelser. Her råder majestetiske fjell, fjorder, fossefall, sel, havørn og hvaler. Det er likevel nok av plass til ferieglade gjester og Vestlandet ønsker deg alltid velkommen. 

Se våre hytter nær vannet i Rogaland

Se våre hytter nær vannet i Møre og Romsdal

Se våre hytter nær vannet i Sogn og Fjordane

Se våre hytter nær vannet i Hordaland

Hytteferie i Lofoten

Lofoten står øverst på mange nordmenns liste over drømmedestinasjoner i Norge. Med sine majestetiske fjell, lange fisketradisjoner, naturfenomener og spennende dyreliv er dette et reisemål du sent vil glemme. Hos NOVASOL kan du leie en hytte i Lofoten ved sjøen. Nærheten til havet gjør dessuten Lofoten til den ultimate destinasjonen for fiskeferier. Bo med havet som nærmeste nabo i en NOVASOL hytte i Lofoten. 

Se våre hytter i Nordland

Finn hytte til fiskeferien i Norge

Drømmer du om en ferie der du har kort vei til gode fiskemuligheter? Realiser drømmen på neste ferie og bo i en hytte tett på vannet. I NOVASOLs sortiment finner du det vi kaller fiskehus. Disse husene er tilrettelagt for fiskeren, og flere har fasiliteter som sløyebenk, fryseplass og båtleie.