Feriehus på Gran Canaria

Med et areal på 1532 km2 er Gran Canaria den tredje største øyen etter Tenerife og Fuerteventura. I flere århundrer har landskapet blitt preget av naturkrefter og mennesker. Her finnes det derfor mange forskjellige landskapsformer, så et sted kan være veldig forskjellig fra et annet. Siden landskapet er preget av bratte fjellvegger og dype kløfter har det også dannet seg ulike økosystem.

Midt på Gran Canaria finner man fjellmassivet hvor de høyeste punktene befinner seg.: Pica de las Nieves (1813 m) Roque Nublo (1813 m). Fjelltoppenens sentralmassiv er omgitt av mange vulkankratre som danner utgangspunkt for kløftene.

I øst og sydøst er kystlandskapet preget av klipper, og i nord og nordøst veksler det mellom klippekyst og flat kyst. Siden landskapet er så variert på Gran Canaria finnes det med andre ord utallige muligheter for ulike ferieaktiviteter. NOVASOL kan tilby mange feriehus i Spania på Gran Canaria.

Feriehus i Gran Canaria

Populære feriehus i Gran Canaria

Loading...

Feriehus med basseng i Gran Canaria

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Gran Canaria

Loading...

Strender på Gran Canaria

Strendene på Gran Canaria er ofte veldig brede og har en lys, fin sand. Så vil du på en skikkelig strandferie er Gran Canaria et sted å anbefale. Kystlinjen er på 236 km. I sør er kysten flat og det finnes mange sandstrender, deriblant den kjente Playa del Inglés og sandyneområdet Maspalomas. Dette er deilige strender som flere turister strømmer til, og her kan du sole deg, bade, slappe av og til og med benytte sjansen til en rekke vannsportaktiviteter.

På ferie velger du helt selv hvordan du vil legge opp stranddagen din, og det er det som er det fantastiske med fri fra hverdagens rutiner.

Lei feriehus eller leilighet i Spania

Attraksjoner, severdigheter og aktiviteter

Du kan velge mellom en rekke aktiviteter og attraksjoner på Gran Canaria. Dra for eksempel til de gamle fjellandsbyene, hvor du kan oppleve et spesielt og interessant landskap. Få et avbrekk fra strandlivets late dager og besøk de nevnte fjelltoppene Pica de las Nieves (1813 m) og Roque Nublo (1813 m). På Gran Canaria finner du også en grønn nordside med rolige fiskelandsbyer, pinjeskog, klippekyst og små sandbukter. Her kan du smake på deilige fiskeretter og rett og slett bare nyte sydentilværelsen.

For sportsentusiaster finnes det en rekke sportsmuligheter her, blant annet tallrike golfbaner, mulighet for ridning og vannsport, samt mye mer. Og for den som vil ha litt kulturelle opplevelser i løpet av ferien finnes det også en rekke kulturelle tilbud på øyen. For eksempel kan du besøke en av øyens mange museer og kultursentre. Et tips er å ta turen til vitenskaps og teknologimuseumet og Christopher Columbus huset.

Eller vil du oppleve moderne kunst? Besøk det Atlantiske senter for moderne kunst. I tillegg til mange museer og kultursentret finnes det en rekke festivaler som avholdes på ulike tider av året. For eksempel avholdes den internasjonale kjente filmfestivalen i Las Palmas. Men du finner også mer kanariske festivaler som eksempelvis en kanarisk egen musikkfestival.

Ferieleiligheter og ferieboliger på Gran Canaria

Vi i NOVASOL har et mangfoldig utvalg av villaer, ferieleiligheter og ferieboliger på Gran Canaria, og du vil helt sikkert finne et som passer dine behov. Vi leier ut alt fra leiligheter med terrasse til villaer med basseng og boblebad.

NOVASOL har lang erfaring med utleie av ferieboliger i Spania og kan i dag tilby så å si alt innenfor utleie av feriebolig. Spania har alltid, mest på grunn av det varme klimaet og strendene, vært et elsket feriemål av norske turister.

Spesielt er Kanariøyene populære blant solelskende feriegjester. I NOVASOLs utvalg av ferieleiligheter finner du både autentiske spanske feriehus, store moderne villaer og fine ferieleiligheter.