Feriehus på Mallorca

Lengter du etter sol, sjø og sand? Da bør du booke en ferie på Mallorca! Denne populære øya i Balearene har noe for enhver smak. Mallorca kan skilte med slående vakre strender og bukter, praktfull natur, livlige bykjerner samt kriker og kroker fulle av lokalhistorie og kultur. Så hva venter du på? Lei et feriehus på Mallorca og nyt en magisk ferie du sent vil glemme.

Lei feriehus på Mallorca med NOVASOL og opplev øyas fantastiske strender og bukter

Populære feriehus i Mallorca

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Mallorca

Loading...

Feriehus med basseng i Mallorca

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Mallorca

Loading...

Bli kjent med Mallorca

Trenger du tips til hvordan du skal tilbringe dagene når du leier hus på Mallorca? Vi anbefaler at du start ferien i den vakre havnebyen Sóller, i Sierra de la Tramontana. Den beste måten å reise og få mest mulig ut av oppholdet på, er å ta trikken. Turen ender i Port de Sóller, der du kan beundre den enestående utsikten mens du spiser lunsj og slapper av. Palma er øyas hovedstad og også den største byen. Hvis du er på jakt etter en livlig byferie og vil leie leilighet på Mallorca, er Palma de Mallorca definitivt det rette valget. Gjør mest mulig ut av oppholdet og besøk den gotiske katedralen i Palma og den historiske Plaza Mayor.

Lei et av NOVASOLs fantastiske feriehus med basseng på Mallorca

Finn det perfekte feriehus eller en leilighet på Mallorca

NOVASOL tilbyr et bredt utvalg ferieleiligheter og feriehus på Mallorca. Lei hus på Mallorca med fleksibel ankomst, så du kan starte ferien på samme måte som du helst vil fortsette den – rolig og avslappet. Har du et pelskledd familiemedlem, kan du gjerne ta med det også. Vi har mange husdyrvennlige feriehus på Mallorca, så den firbente bestevennen din også kan bli med! Og kunne du tenke deg å gjøre ferien ekstra formidabel, så ta en titt på våre feriehus på Mallorca med basseng.

Sommerferie på Mallorca

Mallorca er kjent for å ha nogle av Spanias vakreste strender og bukter . Ser du etter en bukt som er litt mer uforstyrret, kan den lille, kompakte Cala Pi ved Llucmajor være akkurat det du ønsker deg. Hvis du føler deg litt mer eventyrlysten, kan du prøve det klare vannet i Cala Barques ved Cala Molins. Sør for Cala Molins finner du Muro-stranden – det perfekte valget for familier på ferie på Mallorca.

Kulinariske opplevelser på Mallorca

Den mallorcanske maten er utsøkt og og gjenspeiler virkelig øyas natur. Maten her er tradisjonell og sesongbasert med lokale produkter som er typiske for øya. Prøv autentiske mallorcanske retter som den tradisjonsrike Coca de Trampó eller den nydelige mallorcanske Arroz Brut. Hvis du føler deg modig, kan du bestille noen mallorcanske snegler. Har vi sagt nok til å få magen til å rumle? Da bør du booke ferieboligen nå og glede deg til en ferie i ditt eget komfortable feriehus på Mallorca.