Feriehus på Kanariøyene

Denne vakre øygruppen består av 7 større øyer. Øyene har mange flotte sandstrender og jevn temperatur hele året. De 7 største øyene heter: Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, Gomera og Hierro. I tillegg finnes det en del mindre øyer: Alegranza, Graciosa, Montaña Clare, Roque del Oeste og Lobos. Landskapet varierer fra øy til øy.

Kanariøyene er mest kjent for sine strålende strender, men øyene kan også tilby mye annet. Her finnes det subtropiske regnskoger og ørkenlignede landskap, samt sanddyner og kraftig fjellandskap. Kanariøyene har også en mangfoldig planteverden. Det finnes knapt noe annet sted i verden der klimaet er bedre for mennesker. Passatvinden bringer fuktige luftmasser inn over øyene, noe som er godt for både sjel og natur. Temperaturen synker bare noe årlig, så man får lett inntrykk av at det er vår hele året. NOVASOL kan tilby mange villaer til leie i spania.

Lei feriehus på Kanariøyene

Populære feriehus i Kanariøyene

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kanariøyene

Loading...

Feriehus med basseng i Kanariøyene

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kanariøyene

Loading...

Naturomgivelser på Kanariøyene

En intakt natur som spenner over alt fra golde månelandskaper og ville klippekyster til tropisk vegetasjon - det er hva du kan oppleve på en ferie på Kanariøyene i en feriebolig fra NOVASOL.

Kanariøyene har lenge vært et yndet mål for charterturister på grunn av det utrolig gunstige klimaet - her kan du holde ferie hele året og likevel være sikker på behagelige vanntemperaturer. Når du så også plusser på med ren luft, krystallklart vann, rikt kulturliv og en utrolig flott og variert natur, så har du en sikker vinner.

Vakker natur på Kanariøyene

Vær og klima på Kanariøyene

Generelt er klimaet veldig mildt og ganske likt året rundt. Derfor betegnes Kanariøyene ofte som „øyene med evig vår“. Det vårlignende klimaet ble allerede lovprist i de gamle greske og egyptiske mytene, og øyene er et ideelt utgangspunkt for å leie en feriebolig.

Fjellkjedene (opp til nesten 2.000 m.), vindene, havstrømmene og naturligvis breddegraden har innflytelse på Gran Kanarias klima. Passatvindene fra nordøst bringer frisk havluft inn. Når skyer „henger fast“ på fjelltoppen, kan det oppstå skyer og etterfølgende regn. Men solens stråler vil etterpå sørge for strålende blå himmel i ettermiddagstimene.

Fjellene forhindrer oftest at skyene kommer helt sør. Derfor er det flere soltimer sør på Gran Kanaria og mer tørt enn i nord.

Vannet i Atlanterhavet fører med seg kalde strømmer fra nord, og derfor er vanntemperaturen på Kanariøyene lavere enn normalt på disse breddegrader (mellom 21 og 25 C om sommeren og 21 C om vinteren).

Feriehus på Kanariøyene

Våre feriehus på Kanariøyene gjør det mulig for deg å tilrettelegge din ferie så den passer helt til dine behov. Vi har smakfullt innrettede landsbyhus beliggende i rustikke omgivelser under mandeltrærne, vi har leiligheter midt i det yrende havnelivet med imponerende yachter og gode restauranter og vi har hotelleiligheter med palmehaver, mosjonsrom, svømmebasseng og imponerende panoramautsikt. Noe for enhver smak med andre ord!

På Kanariøyene kan du legge din ferie til en av syv større øyer - Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura og El Hierro - samt flere mindre øyer. Drar du på ferie til Tenerife er du på den største av Kanariøyene, som er kjent for sitt karakteristiske vulkanlandskap og sin evige vår. Lei et feriehus på Gran Canaria, et av mest populære reisemålet blant Kanariøyene med sitt ekstremt varierte landskap - her kan du holde ferie mellom sanddyner som i Sahara, skoger med nåletre som i Norge, fruktbare banan- og avokadoplantasjer og ville klipper, stup og kløfter. Dersom du reiser til Fuertaventura på ferien kan du oppleve den av Kanariøyene som er minst berørt av turismen, og besøke små fiskerlandsbyer og gullfargede strender, spise tradisjonelle fiskeretter og bade i krystallklart vann.