Feriehus i Billund

Å leie feriehus i Billund er perfekt for deg som skal ta med familien i noen av Danmarks beste fornøyelsesparker. Billund er barnas lekeplass, og den rette destinasjonen for deg som skal på familieferie til Danmark. Fra et feriehus i Billund kommer du deg enkelt til LEGOLAND, LEGO House og Givskud ZOO.

Tar du med familien på ferie til Midtjylland, venter et opphold fylt med morsomme opplevelser. Naturen rundt Billund gir rike muligheter for aktive feriedager, enten på sykkel eller til fots. NOVASOL har flere sommerhus i Billund, men fordi de ligger nær LEGOLAND, er de svært populære. Det lønner seg derfor å bestille i god tid, eller se andre feriehus i Vestjylland. Har du med deg bil på ferie til Danmark, kommer du deg enkelt rundt til Vestjyllands mange fornøyelsesparker.

Feriehus nær LEGOLAND i Billund

Populære feriehus i Billund

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Billund

Loading...

5 attraksjoner du kan besøke på ferie i Billund

1.    Ta med familien til LEGOLAND. Som gjest i et av våre feriehus, får du rabatt på inngangen til LEGOLAND. 2.    Utforsk savannen i Givskud ZOO. Også her får du rabatt på inngangsbillettene som NOVASOL-kunde. 3.    Tilbring en morsom dag i det tropiske badelandet Lalandia. 4.    Besøk opplevelsessenteret Økolariet, og lær mer om klima, miljø og innovasjon. 5.    Bli bedre kjent med Danmarks historie gjennom et besøk til Kongernes Jellings, der du kan se landets dåpsattest.

Aktiviteter og naturopplevelser nær Billund

På ferie i Billund venter det mange gode opplevelser i den jyske naturen. Byen ligger sentralt til på Jylland, og du kommer deg derfor enkelt rundt til omkringliggende naturattraksjoner. Ta for eksempel turen til ulike innsjøer, skogsområder og barnevennlige strender. 

Har du lyst til å få opp pulsen, kan du gå eller løpe ut til «Rækkebjergene». Oppe på den to kilometer lange høyderyggen har du en nydelig utsikt over lynglandskapet. Vil du komme enda tettere på det danske lynglandskapet, kan du også ta turen til Grene Sande eller Randbøl hede. 

Grunnet Billunds beliggenhet midt i Jylland, er det ingen badestrender i umiddelbar nærhet fra feriehusene. Men frykt ikke, det er ikke langt til gode badestrender. Har du bil, kommer du deg enkelt til for eksempel Kvie sø, som er en veldig populær badestrand. 

Rundt 30 minutters kjøring fra Billund, finner du Albuen strand i Vejle. Dette er også en fin strand som er verdt kjøreturen. For deg som ikke har noe imot én times kjøretur, kan vi anbefale Blåvand strand. Blåvand er et av Danmarks mest besøkte sommerhusområder, og her yrer det av liv på sommeren. 

På ferie i Danmark frister det kanskje med en sykkeltur eller to? Ved Billund finnes det flere gode sykkelruter, som hele familien kan være med på. Én av de fineste rutene er «Skov og Slots», som er 37 kilometer lang og tar deg forbi en rekke severdigheter. Som du kanskje skjønner venter gode naturopplevelser når du leier feriehus i Danmark.

Våre beste tips til deg som skal på ferie i Billund

  • Skal du tilbringe dagen i én av byens fornøyelsesparker, anbefaler vi på det varmeste å være ved inngangen når portene åpner. Slik får familien mest mulig tid i parken, samt slipper unna den verste køen. 

  • Vi kan anbefale en tur til det relativt ukjente museet Vandel Bunker Museum.

  • Hvert år går Vorbasse Marked av stabelen. Dette er en morsom opplevelse for hele familien, med aktiviteter, boder og live musikk på kvelden. 

  • Har du lyst på litt shopping kan du ta turen inn til Vejle. Her finner du et stort kjøpesenter og en lang gågate. Stopp innom en hyggelig kafé for litt deilig, dansk lunsj i løpet av dagen.

Feriehus i Billund

Ser du etter et feriehus nær LEGOLAND, Givskud ZOO og andre morsomme fornøyelsesparker, bør du ta en titt på vårt utvalg av feriehus i Billund. Finner du ikke noe som passer i ønsket reiseperiode, har NOVASOL mange feriehus i Vestjylland.