Feriehus i Nordjylland

Dra på ferie i Nordjylland, og opplev toppen av Danmark – på mer enn én måte. Nordjylland er populært blant ferierende fra både fjern og nær. Her finner du alt du trenger for en fantastisk feriehusopplevelse. Og litt til. Lei et feriehus i Nordjylland og ta inn alt denne vakre regionen har å by på. Her kan du finne den ville Nordsjøen, mange sjarmerende kystlandsbyer, vidstrakte områder med urørt natur og noen av Danmarks beste strender. Nordjylland er definitivt vel verdt reisen!

Opplev fantastiske naturopplevelser som Rudbjerg Knude fra et feriehus i Nordjylland med NOVASOL

Populære feriehus i Nordjylland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nordjylland

Loading...

Feriehus med basseng i Nordjylland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nordjylland

Loading...

Bli kjent med Nordjylland

Alt er litt større i Nordjylland. Strendene, sanddynene, bølgene og iskremene.Dette er kanskje noe av grunnen til at den nordligste regionen i Danmark er – og i flere tiår har vært – et av de mest populære stedene å leie feriehus. Leier du et sommerhus i Nordjylland kan du se fram til en variert ferieopplevelse, med alt fra Nordsjøens kuperte kystlinje, til spennende dyreliv i våtmarkene rundt Limfjorden, og de mange sjarmerende landsbyene, tettstedene og byene. Her finner du Skagen, Danmarks mest kjente feriested og nordligste punkt, de populære kystbyene Blokhus og Løkken, den sjarmerende fiskebyen Hirtshals og regionens største by og kulturelle knutepunkt, Ålborg. Leier du et feriehus i Nordjylland får du rett og slett en overflod av ting å gjøre og se og fantastiske naturområder å utforske – spesielt langs de berømte kystlinjene med Nordsjøen på den ene siden og Kattegat på den andre.

Lei feriehus i Nordjylland med NOVASOL og få flotte ferieminner fra den vakre naturen

Overnatting i Nordjylland

Lurer du på hvilken overnatting i Nordjylland du skal velge til ferien? Bestill et feriehus i Nordjylland hvis du liker:

  • Skiftende landskap og vakker natur: På Nordjylland finnes det mange ulike områder med fantastisk og varierende natur, alt fra den ville vestkysten ved Nordsjøen til lavlandet og våtmarkene langs Limfjorden.

  • Sjarmerende kystbyer: På Nordjylland finnes det en rekke ikoniske og populære kystbyer som Blokhus, Løkken, Klitmøller, og – sist men ikke minst – sommerparadiset Skagen på toppen av den jyllandske halvøya.

  • Friluftsaktiviteter: Langs Nordjyllands lange kyststrekninger på begge sider av halvøya kan du enkelt utforske regionens endeløse muligheter for utendørsaktiviteter som terrengsykling, kitesurfing og vindsurfing.

Reisetips til Nordjylland

Det mangler ikke på utvalget når du leter etter aktiviteter i Nordjylland. Kom deg ut og nyt alt denne vakre og spennende regionen har å by på. Attraksjonene og aktivitetene i Nordjylland finnes først og fremst under åpen himmel, men også blant de mange museene og fornøyelsesparkene. Du kan utforske et stort antall vernede områder, inkludert Thy nasjonalpark, som var den første av sitt slag i Danmark, og Rold Skov i Himmerland som er landets største skog. Lei et sommerhus i Nordjylland i nærheten av Skagen, den fargerike fiskerlandsbyen, som er en svært populær feriedestinasjon, spesielt om sommeren. Hvis du begir deg lenger ned langs nordvestkysten finner du regionens mange andre populære byer og ferieområder. En av de mest unike er den lille kystlandsbyen Klitmøller. Klitmøller er lokalt kjent som Cold Hawaii på grunn av de fantastiske forholdene for vindsurfing, som tiltrekker yngre gjester til byene og skaper et kreativt og livlig miljø. På Nordjylland finnes det også flere naturreservater, blant annet Råbjerg Mile og Lille Vildmose, som tilbyr fantastiske muligheter for fotturer og fugletitting.

Visste du at..Den største migrerende sanddynen i Nord-Europa, Råbjerg Mile, ligger i Nordjylland. Den dekker et område på to kvadratkilometer, inneholder mer enn fire millioner kubikkmeter sand og beveger seg omtrent 18 meter nordøst hvert år.

Lei sommerhus i Nordjylland med NOVASOL

Når det gjelder feriehusutleining i Danmark, er det ingen region som har et større utvalg enn Nordjylland. Her finner du et bredt utvalg av ulike feriehustyper, med alt fra tradisjonelle danske sommerhus gjemt bak de vakre sanddynene, til toppmoderne feriehus med alle fasiliteter et steinkast fra stranden. Og stort sett alt i mellom. Skal du på ferie i Nordjylland med barn og hund, kan du ta en titt på våre barnevennlige feriehus og husdyrvennlige feriehus i Nordjylland. Eller ser du etter et feriehus med basseng i Nordjylland? Det kan du finne hos oss! Med NOVASOL har du tilgang til et utvalg av tusenvis av unike feriehus i Nordjylland. Vi kan garantere at vi har noe for enhver smak. Inkludert for deg og dine.