Feriehus på Falster

Opplevelser og attraksjoner på Falster

Feriehus på Falster

Bli med NOVASOL til øya Falster, et sant ferieparadis for hele familien! Leier du et feriehus eller ferieleilighet på Falster, er du sikret et spennende og variert ferieopphold i Danmark. 

Legger du ferien hit, vil du befinne deg på landets sørligste øy. Her venter store opplevelser for hele familien, og du befinner deg aldri langt fra attraksjoner og aktiviteter som passer hele familien. Øyene Lolland og Falster blir ofte regnet som en enhet, siden de ligger så tett på hverandre. Ikke langt fra Falster finner du også øyene Bogø og Møn.

Populære feriehus i Falster

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Falster

Loading...

Feriehus med basseng i Falster

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Falster

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

Det fine med en ferie på Falster er at den kan være helt avslappende eller fylt med spennende aktiviteter. På Falster finner du flere fine strender, der du kan tilbringe dagene i solen om du ønsker. Ved Marielyst finner du en lang sandstrand, som ved flere anledninger har blitt kåret til Danmarks beste strand. Stranden er barnevennlig og et fantastisk innslag på ferie i Danmark.

Har du kjørt til feriehuset i egen bil eller leier bil i Danmark, kan du ta med familien til Lalandia i Rødby, et populært besøksmål, med mange ulike aktiviteter for små og store. Her kan du fint tilbringe en hel dag! Her finnes blant annet Aquadome, et tropeland med bølgebasseng og rutsjebaner, samt spa og badstue. I Lalandia kan du også titte i de ulike butikkene, og teste noen av de ulike restaurantene.

Feriehus Falster

Attraksjoner og severdigheter

Ønsker du en variert ferieopplevelse, finner du mange hyggelige attraksjoner som passer alle. På sydspissen av Falster ligger det Sorte Geomuseum, hvor rav, stein og fossiler står på utstilling. Her kan hele familien lære mer om hvordan insekter og dyr blir til stein. Rav kan du finne ved kysten av Danmark, og en ravjakt kan være en morsom aktivitet for hele familien. 

På Falster ligger også Guldborgsund ZOO og Botanisk Have, hvor du kan se mer enn 90 dyrearter, samt tusenvis av planter og blomster. Lær om de ulike dyrene og vandre rundt i den fine hagen. Dyrehagen har i tillegg et område med dyr som barna kan klappe og kose med.

For den traktorinteresserte kan en tur til Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup være en morsom attraksjon. I det store museet kan du se en utstilling bestående av 100 traktorer og stasjonære motorer.

Lei feriehus i Falster med barn

Aktiv ferie i vakre naturomgivelser

Naturen på Falster og Lolland er preget av herregårdslandskap, store skogsområder, kyststrekninger og sletter. Her finnes det mye plass for deg som vil være aktiv i ferien, og mulighetene for aktivitet er mange. Oppdag den vakre naturen fra hesteryggen, sykkelsetet eller til fots.

Spill noen runder golf på Falster Golfklubb, som ligger vakkert til i et gammelt skogsområde. Området rundt kongsgården Corselitze er et vakkert naturområde vel verdt et besøk. Det er også statsskogen Hannenov, der du kan velge mellom utallige oppmerkede ruter.

NOVASOL feriehus på Falster

NOVASOL har feriehus over hele Danmark, noe som gir det mulighet til å bestemme den destinasjonen som passer deg og dine ferieønsker best. Vi kan for eksempel tilby sommerhus på Falster - et ferieparadis for hele familien.