Feriehus på Sjælland

Opplev ikoniske Nyhavn i København fra et feriehus på Sjælland med NOVASOL

Feriehus på Sjælland

Planlegger du en ferie på Sjælland? Det er alltid severdigheter i sikte på Danmarks største øy. Sjælland er fullpakket med ting å se og gjøre, fra en tur til hovedstaden København til å utforske av de mange populære feriehusområdene. Lei et feriehus på Sjælland og finn ditt eget eventyr langs Sjællands uendelig lange kyst eller i en av de mange historiske byene.

Populære feriehus i Sjælland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sjælland

Loading...

Feriehus med basseng i Sjælland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sjælland

Loading...

Bli kjent med Sjælland

Sjælland er den største øya i Danmark og et populært feriemål kjent for sine mange severdigheter og attraksjoner. Nord for København, langs kyststrekningen lokalt kjent som Den Danske Riviera, finner du noen av de eldste og mest kjente feriehusområdene ikke bare i Danmark, men også utenfor landets grenser. Drømmer du om å leie et sommerhus på Sjælland i deilige byer som Gilleleje, Hornbæk eller Tisvildeleje, kan du lete her. Men Sjælland kan skilte med utallige kjente og elskede feriehusområder langs den uendelig lange kystlinjen, der en av de mest kjente muligens er feriestedet Odsherred. Den smale halvøya helt i det nordvestlige hjørnet av Sjælland huser flere feriehus enn noen annen kommune i Danmark, så dette er et fint område å sikte seg inn på hvis du er ute etter et flott sommerhus på Sjælland.

Visste du at...Sjælland er hjem til verdens største vikingskipsmuseum. Museet ligger i Roskilde og huser fem renoverte vikingskip i full skala som ble gravd ut fra den nærliggende Roskildefjorden.

Opplev noen av Danmarks flotteste strender fra et feriehus på Sjælland med NOVASOL

Reisetips til Sjælland

Når du reiser på ferie til Sjælland har du et hav av opplevelser i vente. København er som kjent fylt til randen av museer i verdensklasse, men resten av øya byr også på mange interessante ting å gjøre og se. Langs kysten nord for København finner du Louisiana, et museum for moderne internasjonal kunst med en fantastisk beliggenhet med utsikt over Øresund. Nordsjælland er kjent for sin nære forbindelse til kongefamilien. På denne delen av øya finner du mange slott, blant annet Fredensborg Slot ved den naturskjønne Esrumsjøen, og Kronborg Slot, som ligger ved den hyggelige kystbyen Helsingør, gjort kjent av Shakespeares Hamlet. Er du ute etter en mer avslappet opplevelse i et feriehus på Sjælland, bør du vurdere å leie et sted sør på Sjælland. Dette området byr på flotte strender, livlige kystbyer, vakker natur og mindre folkemengder – også i høysesongen. Book et feriehus på Sjælland på tvers av alle årstider, og oppdag alt Danmarks kulturelle hjerte har å tilby.

Overnatting på Sjælland

Book et feriehus på Sjælland hvis du liker:

  • En blanding av avslapning og eventyr: Sjælland tilbyr den perfekte blandingen av ting å gjøre og se så vel som ting å IKKE gjøre og se. f.eks. å ligge på stranden og ikke gjøre noe.

  • Rik historie og kultur: Uansett hvor du reiser på ferie på Sjælland, vil du være nær noen av øyas mange historiske og kulturelle tilbud.

  • Livlige kystbyer: Spesielt i sommerperioden migrerer mange fra lokalbefolkningen til Sjællands mange pittoreske kystbyer og landsbyer, som har en morsom stemning med mange ting å gjøre, se og kose seg med.

Hvorfor leie sommerhus på Sjælland med NOVASOL

Øst, vest, sør eller nord? Uansett hvor du skal leie sommerhus på Sjælland, har NOVASOL noe for deg. Book et feriehus på Sjælland nå og nyt alt Danmarks største øy har å tilby, kombinert med friheten og fleksibiliteten ved å ha ditt eget private sted for å utforske Sjælland i ditt eget tempo. På den måten kan du skape minner som vil vare livet ut. Hvis du ønsker å finne ut mer om hva en ferie på Sjælland kan by på, bør du vurdere å se gjennom noen av våre mest populære samlinger som energibesparende feriehus på Sjælland, feriehus med boblebad på Sjælland og feriehus nær en av de sjællandske golfbanene.