Feriehus og ferieleiligheter i Helsingør

Helsingør er en by med mange ukjente skatter, både innenfor kultur og natur. Byen ligger vakkert til mellom skog og hav, og kan by på en fantastisk utsikt over Øresund. Med en ferieleilighet eller feriehus i Helsingør befinner du deg aldri langt unna gode ferieopplevelser. Uansett om du liker kunst, kultur eller vakker natur, finner du det i denne gamle handelsbyen.

Se Kronborg Slott fra feriehuset i Helsingør

Populære feriehus i Helsingør

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Helsingør

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Hvis du velger en ferie i et feriehus i Danmark, vil du aldri gå tom for aktivitetsmuligheter. Helsingørs sentrum er svært sjarmerende og her kan du tilbringe rolige ettermiddager. Vandre rundt i de hyggelige gågatene, og stopp innom noen av butikkene og restaurantene. Byens gamle bydel har hus fra 1500 – til 1800-tallet, noe som gjør området til en severdighet i seg selv. Kanskje går du forbi Helsingørs eldste bygning, domkirke Sankt Olai kirke fra 1200-tallet. Det kjente Kronborg Slott ligger midt i byen med utsikt over Øresund. Her kan barna gå på oppdagelsesferd, mens de voksne lærer mer om byen og slottets historie. Kronborg Slott trekker hvert år mange tusen besøkende, noe som gjør dette vil en av Danmarks største attraksjoner

Ikke langt fra Helsingør ligger en annen av landets kuleste attraksjoner, nemlig Louisiana, som byr på både danske og internasjonale kunstopplevelser. Tenker du deg dit kan du kombinere utflukten med en tur til København, som ligger rundt én time unna. Du kan også reise til den andre siden av Øresund. Etter en kort fergetur er du i Helsingborg i Sverige. Lei en ferieleilighet i Sjælland, og opplev alt det denne delen av Danmark kan by på.

Aktiv ferie i Helsingør

Det finnes mange fine vandreruter i skogen og langs kysten, noe som er med på å gjøre området perfekt for en aktiv familieferie. Det er også enkelt å finne sykkelruten rundt byen og du kan raskt komme deg ut i terrenget. Kanskje turen kan gå til noen av de nærliggende badebyene? Ikke glem å ta med badetøy når familien legger ut på tur! 

Hvis det ikke frister så mye med sykkeltur, kan du hoppe på lokalbanen og besøke noen av Nordsjællands fineste badebyer. Her ligger det til rette for deilige dager på stranden. Langs kysten og ved flere av sjøene rundt Helsingør er det også mulig å fiske, og er du heldig får du middagen på kroken. Helsingør har i tillegg en av Danmarks eldste golfbaner, som kan danne rammene rundt en avslappende dag. 

Reiser du med barn kan det være aktuelt å besøke Helsingør Multipark. Der finnes et hav av aktiviteter, og du kan for eksempel prøve deg på skateboard, rulleskøyter, basket eller parkour.

Feriehus og leiligheter i Helsingør

Hos NOVASOL kan du velge mellom en lang rekke ferieboliger i Nordsjælland, i alle prisklasser og med de fasiliteter du ønsker. I Helsingør finner du sjarmerende feriehus, som inviterer til en ferie i rolige omgivelser, samt en rekke flotte ferieleiligheter. Det fine med å leie en feriebolig gjennom NOVASOL er friheten som følger med. Her bestemmer du tempoet helt selv. Det er ingen buffet som må spises til satte tider – her spiser du alle måltider når du selv ønsker. Lei et sommerhus eller leilighet i Helsingør, og se frem til en fantastisk ferie i Danmark!