Feriehus i Bakkebølle

Ute på sydspissen av Sjælland og kun en times kjøretur fra København finner du Bakkebølle. Dette sjarmerende lille stedet er den perfekte basen for en uforglemmelig ferie i Danmark. Med kort avstand til både skog og strand, samt gode muligheter for spennende utflukter, vil en ferie i Bakkebølle være fylt med gode og minneverdige opplevelser for hele familien.

Våre feriehus i Bakkebølle og omegn ligger i grønne omgivelser og med kort avstand til vannet. Utvalget av våre feriehus varierer fra koselige små hytter til mer moderne feriehus med plass til alt fra 2-8 personer.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehus i Bakkebølle

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bakkebølle

Loading...

Aktiviteter i Bakkebølle

Som et klassisk sommerhusområde har Bakkebølle mye å by på. Om sommeren kan dere nyte lange dager ved stranden, bade, leke og lete etter krabber. Kysten langs Bakkebølle er nemlig rik på både krabber og fjordreker, så her kan dere fange deres egen middag som kan nytes i feriehuset senere samme kveld. Både Bakkebølle strand og Ore strand har flytebrygger og er langgrunne, som gjør at de er godt egnet for barnefamilier. Hvis dere ikke har noe i mot å reise litt lenger for å nyte en lang stranddag kan Ulvshale strand på Møn anbefales. Kjøreturen tar ca. 30 minutter fra Bakkebølle.

Om dere ønsker en pause fra stranden er en tur til Vordingborg et godt alternativ for en aktivitetsfylt dag. Her kan dere leie sykler og ta en sightseeingtur på to hjul. Gå ikke glipp av Gåsetårnet i Vordingborg, som tilhører en av Danmarks største slotsruiner fra middelalderen. Ungene vil også elske et besøk til Farmorhuset hvor lek og moro på barnas premisser står i fokus.

En gåtur langs Bakkebøllestien lar deg nyte utsikten over Storstrømmen samtidig som du kan sette pris på det rike fuglelivet som befinner seg her. Knudshoved Odde og naturområdet Kulsbjerg er også i kort avstand til Bakkebølle og byr på flotte naturopplevelser.

Severdigheter og opplevelser i Bakkebølle og omegn

Områdene rundt Bakkebølle i Sydsjælland er rike på attraksjoner, og med sin gode beliggenhet i kort avstand til Lolland, Falster, Møn og København er Bakkebølle et godt utgangspunkt for morsomme og spennende utflukter. Gå ikke glipp av:

  • Møns Klint (40 km)Synet at de hvite bratte klippene som møtes av turkist hav er fantastisk flott. Kanskje ikke så rart at området er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Dette er en soleklar attraksjon som er verdt å få med seg når du leier et feriehus i Bakkebølle. 

  • Gavnø Slott (37 km)Gavnø slott med sin enorme blomsterhage er en spennende opplevelse for hele familien. Her kan dere studere nordens største private malerisamling og vandre rundt i den flotte slottshagen som er berømt for sin Tulipanfestival som avholdes hvert år i april og mai. For å gi ungene en ekstra fin opplevelse kan dere kjøpe et sjørøverkart ved billettsalget og ta de med på «skattejakt» i slottsparkens eget sjørøverland. 

  • Camp Adventure (37 km)Velkommen til Danmarks største klatrepark med landets lengste taubane. Camp Adventure består af 10 forskjellige hinderløyper hvor både store og små kan utfolde seg. Camp Adventures plassering midt inne i skogen mellom høye trær gjør at man får oppleve naturen på en helt unik måte.

NOVASOL – Med kunden i fokus siden 1968

Hos NOVASOL står kundens opplevelse i fokus. Vi tror på at god service er nøkkelen til en uforglemmelig ferie. Derfor er vi med deg på hele reisen – før, under og etter – slik at du alltid skal føle at du er i trygge hender når du leier en feriebolig med oss.

Når du har bestemt deg for å leie et feriehus i Bakkebølle, kan du enkelt gjennomføre bookingen her på våre nettsider.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Bakkebølle og NOVASOL.