Feriehus på Sjællands Odde

Mellom Kattegat, Isefjord og Sejerø Bukten ligger Sjællands Odde med vann på alle kanter. Det finnes mange fine feriehusområder i dette området som er perfekt for deg som søker en avslappende ferie, med bading og fiske. Feriehusene på Sjællands Odde ligger ofte nær vannet og i hyggelige grøntområder. På Odden er tradisjonene rundt fiske lange, og her finnes et eget røykeri, tegnet av den verdensberømte arkitekten Arne Jacobsen. Det vakre røykeriet har en flott utsikt over havet. Her kan du nyte utsikten sammen med ferske røykevarer fra en gammeldags røykeovn. Besøk også Nykøbing Sjælland, en hyggelig liten by med gågate og et hav av spennende butikker.

Feriehus Sjællands Odde

Populære feriehus i Sjællands Odde

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sjællands Odde

Loading...

Feriehus med basseng i Sjællands Odde

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sjællands Odde

Loading...

Danmarksidyll og strandliv

Når du drar på sommerferie i Danmark, har du forventninger om sol, strand og hav. På Sjællands Odde finnes en lang rekke barnevennlige badestrender der danmarksidyllen lever i beste velgående.

Gudmindrup strand ble i 2006 kåret til Danmarks beste strand av Jyllands postens lesere. Langs stranden ligger det flotte sanddyner, hvor familien kan finne sin egen lille plass for dagen.

Ebbeløkke strand er en veldig barnevennlig strand med rent vann. Her må du gå ganske langt før det blir dypt vann. Ved lavvann dannes det vannhull som barn og barnslige sjeler elsker å leke i.

Høve strand er en barnevennlig strand med sanddyner. Stranden ligger vakkert til ut mot Sejerø Bukten. Her finnes der parkeringsplasser, med ikke toalettfasiliteter.

Lumsås Sønderstrand er en bred sandstrand med sanddyner. Stranden er veldig barnevennlig, og er en av Danmarks beste badestrender. Parkeringsplassen ligger cirka 200 meter fra stranden, og her finnes det ingen toalettfasiliteter.

Ordrup strand er en fin sandstrand, med en strandterrasse der det finnes bord og benker. Her finnes både toaletter og parkeringsplasser. Stranden er også tilrettelagt for rullestorbrukere.

Overby Lyng strand er en vakker, liten naturstrand med en blanding av sand og stein. Her er det dypt vann og fare for understrøm, så stranden er ikke like barnevennlig som mange andre.

Tengslemark Lyng er en fantastisk strand med sanddyner. Her er vannet lavt og stranden passer derfor godt for barnefamilier. Fine vindforhold gjør dette til et populært sted å vind – og kitesurfe. Det er ikke parkeringsplasser og toaletter her.

Feriehus med basseng på Sjællands Odde

Aktiviteter og attraksjoner

Ta med familien til Sommerland Sjælland og opplev mer enn 60 aktiviteter og fornøyelser. Er været fint er det store badelandet, med blant annet den blå lagune, en aktivitet barna vil sette stor pris på. Parken er vakker med mange grønne områder, der familien kan spise medbrakt mat og drikke.

I Odsherred Zoo Rescue kan du komme helt tett på 100 dyrearter, som aper, strutser, kenguruer og lamaer. Her kan de minste kose med geiter, eller ri på ponnier. Parken er samtidig et trygt hjem for dyr som har hatt et litt tøft liv. Nyt de vakre omgivelsene og piknikkurven på en av de mange benkene og bordene.

Besøk det fine brannmuseet og gå på oppdagelsesferd mellom de gamle brannbilene. Spill fotballgolf på en 18-hulls golfbane i fin natur, eller utforsk livet blant ridderne på Ulfborg. Det finnes et hav av spennende attraksjoner og aktiviteter i Odsherred og kun her er det kun fantasien som setter grenser.

Aktiv ferie i Danmark

I Odsherred finnes det en mengde sykkel – og vandrestier, så pakk ned gode sko før ferien i et sommerhus på Sjællands Odde. Har du ikke plass til sykkelen din i bagasjen, kan du leie sykler her. Du har også mulighet til å utforske kysten i kajakk, enten på egenhånd eller på en guidet tur. Du kan leie kajakk flere steder. I Odsherred er det også veldig gode forhold for deg som liker å utfordre deg selv med vind – eller kitesurfing. Vindforholdene er veldig gode ved størsteparten av oddens kystområder, og det er også mulig å melde seg på kurs. Andre aktivitetsmuligheter er guidede rideturer i naturen, leie av tennisbane og seilturer på fjorden.

Feriehus for hele familien

I tillegg til de mange barnevennlige badestrendene og attraksjonene, gir Sjællands Odde også mulighet for andre fine opplevelser for de minste. Besøk for eksempel et av de mange gårdene, der barna kan komme tett på dyr og landbruksmaskiner. Eller fang krabber fra bryggen med en selvlaget «krabbefanger». Familien kan også besøke farmors dukkehus, som er en unik samling av gamle dukker. På en regnværsdag kan du ta med familien til Vig kino eller den lokale svømmehallen. Muligheten er mange for både store og små når du legger sommerferien til et feriehus i Danmark.