Feriehus på Fyn

Selv om Danmarks tredje største øy kanskje er mest kjent for å være H.C. Andersens fødested, er det rikelig med muligheter til å følge i hans fotspor og finne ditt eget eventyr på ferie på Fyn. Den vakre øya midt i det danske kongeriket er kjent for sin avslappede atmosfære og lokale sjarm. Lei et feriehus på Fyn, og opplev en flott blanding av idylliske landsbyer, pulserende byer, rik historie, bølgende åser og fredelige kystlinjer. Skriv det første kapittelet i Fyn-eventyret ditt her.

Lei et feriehus på Fyn med NOVASOL og opplev flotte kystbyer som Middelfart

Populære feriehus i Fyn

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fyn

Loading...

Feriehus med basseng i Fyn

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Fyn

Loading...

Bli kjent med Fyn

Foruten Odense, øyas største by og kulturelle hjerte, består Fyn i stor grad av pittoreske landsbyer og sjarmerende kystbyer, ikke ulikt hvordan du kanskje forestiller deg fødestedet til Hans Christian Andersen. Hvis du drar sørover, vil du se bølgende åser og naturskjønn utsikt rundt den pulserende byen Svendborg og Svendborgsund, med de rolige, men vakre øyene Tåsinge og Langeland rett på den andre siden av vannet. Andre flotte områder du bør vurdere å leie sommerhus på Fyn, er blant annet Faaborg, en pittoresk by på øyas sørkyst, kjent for sine sjarmerende gater og godt bevarte bindingsverkshus. Kerteminde er en hyggelig kystby med sentrum og en travel marina bortgjemt i det nordøstlige hjørnet av Fyn. For en mer landlig opplevelse kan du vurdere å leie et feriehus i Fyns mange sjarmerende landsbyer, som Kværndrup – hjemmet til Egeskov slott, som er et av de best bevarte renessanseslottene i Europa. Landsbyen er omgitt av vakker natur og byr på en fredelig og tilbaketrukket atmosfære. Uansett hvor du leier sommerhus på Fyn, bør du sette av tid til å utforske godt utenfor de mest åpenbare byene, severdighetene og attraksjonene.

Bo blant bølgende rapsmarker når du leier feriehus på Fyn med NOVASOL

Aktiviteter på Fyn

I tillegg til de mange kulturelle og historiske attraksjonene og aktivitetene på Fyn, kan du også finne en rekke morsomme utendørsaktiviteter her. Øya er hjemsted for flere vakre strender, som Sønderstrand og Ristinge Strand, som er perfekte for bading, soling og strandleker. Disse strendene tiltrekker seg ikke like store folkemengder som andre populære strender rundt om i Danmark. Er du glad i gåturer, er det flere stier i Fyn som går gjennom øyas skoger og langs kysten. For eksempel er Grib Skov-stien en vakker tur som tar besøkende gjennom øyas største skog og byr på fantastisk utsikt over havet. I tillegg er det flere innsjøer på Fyn som er perfekte for bading, fiske og båtliv. Totalt sett er Fyn en allsidig og sjarmerende øy, som er et ideelt reisemål for de som leter etter en blanding av utendørs eventyr og kulturelle opplevelser.

Visste du at...Fyn er kjent som «Danmarks Have» på grunn av sitt frodige grønne landskap og store frukt- og grønnsaksproduksjon. Du kan besøke de mange gårdsbutikkene eller bondemarkedene som er spredt over hele øya.

Overnatting på Fyn

Book et feriehus på Fyn hvis du liker:

  • Fantastisk utsikt og natur: Utforsk bølgende åser, myke strender, naturskjønne fjorder og fantastisk utsikt og natur på vakre og grønne Fyn.

  • Rik kulturarv og historie: Fyn er hjemsted for mange historiske bygninger og slott, inkludert Egeskov slott, som trolig er et av Danmarks mest kjente slott.

  • Fred og ro: Selv om Fyn er populært, er det ikke så travelt som mange andre feriehusområder rundt om i Danmark, noe som gjør øya til et godt valg for deg som vil holde deg litt utenfor allfarvei.

NOVASOL – feriehusutleie på Fyn siden 1968

Å leie feriehus på Fyn er et perfekt alternativ dersom du er ute etter komfortabel og fleksibel overnatting under oppholdet. Blant våre mange ulike eiendommer – alt fra koselige og tradisjonelle sommerhus til moderne og romslige feriehus og leiligheter – finner du noe for enhver smak og lommebok. Hvis du er interessert i å utforske vårt utvalg av feriehus på Fyn nærmere, kan du sjekke ut noen av våre populære samlinger, som feriehus på Fyn med panoramautsikt, sommerhus på Fyn nær sjøen og husdyrvennlige feriehus på Fyn. Et sommerhus på Fyn lar deg oppleve øya som om du skulle bodd der, slik at du får maksimalt ut av ferien.