Feriehus i Assens

På vestkysten av Fyn lokker hyggelige Assens med kultur og historie. I et av våre feriehus kan du oppleve dette på nært hold. NOVASOL er på plass med feriehus på Fyn og i Assens.

Besøk et av våre feriehus i Assens, og opplev hvor deilig det er i Danmark. NOVASOL er din ekspert når det kommer til feriehusutleie.

Naturupplevelser och vackra Assens på Fyn

Populære feriehus i Assens

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Assens

Loading...

Feriehus med basseng i Assens

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Assens

Loading...

Ferie i Assens

Assens er en ekte, gammel, fynsk handelsby med alt det måtte innebære av gode historier, sjarmerende og vakker arkitektur, trange smug og koselige kroker. Gå i sjøhelten Peter Willemoes fotspor – den lokale helten som kjempet tappert mot britene i Slaget på Københavns red i 1801.

Med NOVASOL kan du leie de herligste sommerhus i Danmark, som her i og rundt Assens på Fyn. Alle våre ferieboliger er individuelt innredet, og du kan derfor velge det feriehuset som best mulig matcher den innredningen og luksusen som du selv ønsker. Skal det være et tradisjonelt feriehus, med kun det aller mest nødvendige? Eller vil du kanskje ha full pakke, med eget basseng, spa og parabol? Gjennom søkekriteriene klikker du deg frem til de kriteriene som står best til dine ønsker og behov.

Så snart du har funnet deg ril rette i din ferieidyll kan du begynne å glede deg til å oppleve Assens nydelige omgivelser. Her møter du en rå og uberørt natur, deilige badestrender og en herlig havluft. I selve Assens by er det massevis av kulturelle godbiter, slik som i kultursenteret Tobaksgården hvor du finner både kafè, kino, teater og konsertsal.

Book ditt feriehus trygt og godt gjennom NOVASOL. Vi har mer enn 40 års erfaring og er Nord-Europas største innen feriehusutleie. Vi ønsker deg velkommen til en herlig ferie på Fyn!