Feriehus på Langeland og Tåsinge

Feriehus på Langeland-Tåsinge

Feriehus på Langeland og Tåsinge

Danmark er et nydelig ferieland og byr på utallige destinasjoner for deg som vil leie feriehus. På de to øyene Langeland og Tåsinge tilbyr NOVASOL hyggelige sommerhus som passer alle typer ferie. NOVASOL tilbyr et bredt spekter av ferieboliger i Danmark, og spesielt Langeland og Tåsing.

Her kan dere se frem til en ferie på en øy som tilbyr mange gode opplevelser for både deg og resten av familien.

Populære feriehus i Langeland-Tåsinge

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Langeland-Tåsinge

Loading...

Feriehus med basseng i Langeland-Tåsinge

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Langeland-Tåsinge

Loading...

Ferie på Tåsinge

For mange er Tåsinge kanskje bare en øy man har passert på veien fra Fyn til Langeland, men tar man seg tid til å oppleve Tåsinge, vil man se at øyen er mye mer enn det. Leier dere feriehus på Tåsinge, får dere muligheten til å ta del i den vakre idyllen som utspiller seg her ved sommerstid.

Her finner du blant annet det sjarmerende slottet Valdemars Slott, og spredt over hele den lille øyen ligger små, koselige landsbyer som er verdt å besøke i løpet av din ferie i feriehuset.

Sommerhus ved havet på Langeland-Tåsinge

Paradisøya Langeland

Også Langeland har mange idylliske steder som er verdt et besøk i løpet av din ferie i Danmark. På den langstrakte øyen finner du en rekke mindre byer med små, sjarmerende bindingsverkshus, men også nye ferieområder har dukket opp i løpet av den senere tid. NOVASOL kan vise til flere flotte feriehus i blant annet disse områdene. Det er både store feriehus som rommer hele storfamilien og vennegjengen, og mindre feriehus som egner seg ypperlig til ferie med kjernefamilien.

Langeland har alt man kan forvente av en dansk ferieøy. Her finner du aktiviteter og attraksjoner av mange ulike slag for både store og små. Det finnes blant annet muligheter for golf, bowling, seiling, ridning, båtturer og sykkelutleie på øya. Det er dermed et perfekt sted å leie sommerbolig i Danmark.

Ta med hele familien på en ekte feriehusferie i Danmark spekket med aktiviteter for både liten og stor. Kombiner avslappende dager i feriehuset med dagsekskursjoner til nærliggende attraksjoner eller naturopplevelser til fots eller fra sykkelsetet. En feriehusferie på Langeland eller Tåsing passer ypperlig dersom du er på ferie med små barn.

Fantastiske opplevelser langs kysten og i naturen

Med en kystlinje som strekker seg ca. 140 km er det naturlig at en ferie på Langeland vil bli preget av nærheten til havet. Leier du et sommerhus om sommeren, så pakk håndklær, badebukser og det som trengs for å nyte den fantastiske strandpromenaden ved b.l.a. Ristinge, Bagenkop og i Rundkjøring. Uansett hvor en befinner seg på øyen, er det aldri langt til vannet. For dem som elsker å fiske, finner man både gode muligheter for kyst – og havfiske, og hele året rundt har man gode muligheter for å fange torsk og flatfisk.

På Langeland kan en nyte et syn av ville hester, på et 110 hektar stort område, på hele den sydlige delen av øyen, det er omtrentlig 60 nydelige Exmoor ponyer som er verdt å se. Videre kan en også ved Dovns klint oppleve mange forskjellige fuglearter.

På Tåsinge er det spredt flere idylliske landsbyer som det er verdt å ta turen innom. Går man gjennom Troense kommer en forbi et verkstedshus fra 1700-tallet og like i nærheten finner man som nevnt Valdemars slott.

Feriehus og ferieleiligheter på Langeland og Tåsinge

Når dere leier et NOVASOL feriehus i Europa, får dere ubegrenset med frihet. De fantastiske rammer, som et feriehus skaper, gir mulighet for å planlegge den fantastiske ferie du drømmer om. Dere bestemmer helt selv hvordan familien skal utnytte feriedagene.

Mange velger også å benytte seg av større sommerhus, hvis hele den store familien skal samles. Vi har store ferieboliger rummer minst 20 personer og om ikke mer, dette åpner for flotte muligheter når familien skal samles.