Feriehus i Spodsbjerg

Spodsbjerg er en liten idyllisk havneby som ligger på Langeland. Spodsbjerg har Langelands eneste østvendte havn, og med 180 liggeplasser er det alltid stor aktivitet på havna. Hvis du er glad i å fiske finner du noen av landets beste fiskesteder her, med god gjennomstrømning og gode muligheter for selv å fange middagsmaten.

Spodsbjerg er det perfekte stedet å avholde ferie for hele familien. Beliggende midt i Danmark, midt på en av landets grønneste øyer og med vakker havutsikt, tilbyr byen avstressing av høyeste kaliber. Og med NOVASOL blir det garantert et rimelig og behagelig opphold.

Spodsbjerg er en fredelig liten by, som likevel har alt det du har bruk for. En liten landhandel med ekstra lange åpningstider og ferskt brød hver morgen, en hyggelig restaurant, sykkel- og båtutleie og en rekke spesialforretninger.

Sør for byen ligger det en barnevennlig badestrand, og mot nord ligger det en stor put & take-sjø. Og hvis det er noe du ikke kan finne i byen, ligger Rudkøbing ganske få kilometer unna. Hvis du ikke kan slappe av og stresse ned her, kan du nok ikke gjøre det noen steder! Så hvis du leter etter et deilig sted hvor du kan leie feriehus i Danmark til sommeren, finner du gjennom NOVASOL et stort utvalg .

Lei feriehus i Spodsbjerg

Populære feriehus i Spodsbjerg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Spodsbjerg

Loading...

Feriehus med basseng i Spodsbjerg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Spodsbjerg

Loading...