Feriehus i Sverige

Drømmer du om en ferie i Sverige? Nabolandet vårt i øst byr på fantastiske steder, fra de snødekte fjellene i nord til det åpne landskapet i sør. Lei et feriehus i Sverige og få feriefølelsen i en frodig skog, ved et glitrende vann, i et sjarmerende fiskevær eller i en kulturrik by. Finn det perfekte stedet, enten du drømmer om å være nær vannet, i naturen eller i en av landets mange spennende byer. Eventyret er ditt – og det starter her.

Lei feriehus i Sverige med NOVASOL og skap ferieminner for livet

Populære feriehus i Sverige

Loading...

Bli kjent med Sverige

Sverige er et mangfoldig land både når det gjelder årstider og landskap, og hver region har sin unike sjarm. Med en lengde på 160 mil fra nord til sør og en bredde på 50 mil fra øst til vest er det mer enn nok å oppleve. Det er neppe overraskende at det er lett å finne et unikt feriehus i Sverige nettopp for deg.Stup uti fra solrike øyer og nyt sjølivet på vestkysten, kombiner den idylliske svenske skjærgården med bylivet i Stockholm, stå på ski i puddersnø og bli trollbundet av nordlyset i Dalarna, eller drøm deg bort på kritthvite strender og i det vakre landskapet i Skåne.

Finn overnatting i Sverige

Å leie hytte i Sverige er et ypperlig utgangspunkt for en uforglemmelig ferie. Vi har et stort utvalg unike feriehus  og hytter i Sverige – du vil helt sikkert kunne finne noe som passer deg og den ferien du kunne tenke deg. Du kan for eksempel velge et feriehus ved sjøen eller en av Sveriges mange innsjøer, med flotte muligheter for bading og fisking. Eller leie ei hytte i Sverige med badstu der du kan slappe av. Når du har vært ute på ski, kan du slappe av foran en varm peis i en av våre hytter eller feriehus i Sverige med vedfyring, eller ta det opp et hakk og bestille en hytte med boblebad eller panoramautsikt.Og hvis du virkelig vil ha luksus, kan du se gjennom feriehusene i Sveriges Luxury Collection. Har du planer om å ta med familiens firbente venn på ferie? Med NOVASOL kan du ta med hunden din til våre husdyrvennlige feriehus i Sverige uten ekstra kostnader.

Den svenske naturen

Uansett hvor i Sverige du drar, kan du velge blant fantastiske opplevelser – ikke minst i naturen. Og hvis det er noe svenskene er gode til, så er det å sette pris på sine vakre naturlandskap. Og svenskene verner også om deres allemannsrett, så det er fritt for alle å utforske de vakre landskapene. Vil du ha med deg turstøvlene til Smålands skoger, terrengsykkelen til fjellene eller fiskestangen til Blekinge? Eller kanskje bare bli betatt av det værbitte landskapet på Öland eller de dramatiske raukene på Gotland?

Opplev Sverige når som helst på året

Hver av årstidene har sin egen sjarm, så du kan nyte det beste av svensk natur året rundt. Sommeren i Sverige er vanskelig å slå. Små og store kystbyer livner til, naturen er i full blomst, og de lyse kveldene føles evige. Om vinteren kan du kjøre slalåm og gå langrenn, eller kanskje bare benytte anledningen til å få hverdagen på avstand og unne deg en koselig vinterferie. Om våren og høsten finnes det massevis av morsomme aktiviteter og opplevelser for hele familien.Dra på kunstrunde i Österlen, fisketur i Blekinge eller høstfesten på Öland, eller besøk interessante museer, handlegater og restauranter i Stockholm og Göteborg.

Lei et feriehus i Sverige med NOVASOL

Ved å leie et feriehus i Sverige får du muligheten til å skape en unik ferie i private omgivelser. Her kan du og reisefølget ditt nyte fleksibiliteten ved å bruke dagene akkurat som dere vil. Hos NOVASOL er fokuset kundeopplevelsen – og det har det vært siden 1968. Når du leier et feriehus i Sverige gjennom oss, bestiller du ikke bare et sted å sove, men en personlig opplevelse i et unikt hjem. Et hjem der du kan skape uforglemmelige minner, uavhengig av budsjett eller ønsker.