Feriehus i Torrevieja by

Torrevieja er en gammel havneby som befinner seg ca. 50 km fra provinshovedstaden Alicante i regionen Valencia. Byen har i løpet av de siste årene opparbeidet seg posisjonen som selve turiststedet på Costa Blanca. Vi i NOVASOL leier ut en rekke ferieboliger i Spania, og Torrevieja står høyt på turistenes ønskeliste. Ta derfor med familie og venner, og få en uforglemmelig ferie i Valencia og Murcia.

ebl055

Populære feriehus i Torrevieja

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Torrevieja

Loading...

Feriehus med basseng i Torrevieja

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Torrevieja

Loading...

Byen Torrevieja byr på mange spennende opplevelser

Rett i nærheten finnes det to store saltlaguner. Disse fungerer ikke kun som naturbeskyttelse og rekreasjonsområde, men begunstiger også regionens milde mikroklima.

Langs kysten står de gamle vakttårnene El Moro og La Mata. Disse ble bygget i middelalderen med den hensikt å beskytte innbyggerne fra angrep. Det er dermed en rik historie bak byggverkene, og det anbefales å ta turen dersom du vil ha en kulturellinnputt i løpet av ferien ved Costa Blanca.

I tillegg burde du besøke det ukentlige markedet. Markedet finner sted hver fredag, og her kan du sikre deg en rekke spanske skatter. Det avholdes også marked på søndager i Guardamar del Segura foran ”Restaurante Li Santana” på N332. Du har derfor to muligheter til å dra på en av byens markeder i løpet av ferien din i Spania.

I byen bor en rekke nordmenn, og det er derfor en mulighet for å kjøpe norske aviser som Dagbladet, Dagens næringsliv, Aftenposten og VG mv. I tillegg har man tilgang til norsk fjernsyn når man er der nede. Du går derfor ikke glipp av norske nyheter og oppdateringer når du er her nede.

Besøk også de mange strendene som befinner seg i byen, blant annet La Mata Stranden som befinner seg nord i byen eller bystranden som ligger sør i byen. Her kan du virkelig nyte ferien i Spania for fullt!