Feriehus i Calpe

Drømmer du om å leie et feriehus i Calpe? Det er forståelig – for dette er én av de flotteste feriedestinasjonene ved Costa Blanca. I Calpe venter alt du forventer når du leier feriehus i Spania. Her er nydelige strender, deilig sjømat, yrende uteliv og vakre omgivelser, en naturlig og selvsagt del av ferieopplevelsen. 

Calpe ligger mellom Benidorm og Jávea ved Spanias middelhavskyst. Byen er kjent for sin enorme kalksteinsklippe, Penon de Ifach, som deler sandstrendene inn i to seksjoner. Selve klippen er samtidig en eventyrlig naturpark, som absolutt bør stå på listen over ting å gjøre i ferien. 

Byens velholdte gamleby klatrer nærmest opp fjellsiden. Her kan du rusle gjennom sjarmerende, men trange, gater. Underveis er det mye å se, spesielt de fine husene. Her er boligene dekorert med malerier og velduftende blomsterranker. Rundt omkring i gamlebyen ligger det små restauranter og kaféer. Stopp på en uteservering og ta inn den gode atmosfæren. 

Calpes strandpromenade er som i de fleste badebyer, fylt med barer, restauranter og butikker. Her hersker en livlig atmosfære og utsikten over havet er fantastisk. Leier du en ferieleilighet i Calpe, kan du bo tett på stranden.

Lei feriehus i Calpe hos NOVASOL

Populære feriehus i Calpe

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Calpe

Loading...

Feriehus med basseng i Calpe

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Calpe

Loading...

Opplevelser og severdigheter i Calpe

Øverst på listen står Calpes strender! Her venter mange fantastiske sandstrender, med blått hav, gyllen sand og gode fasiliteter. Strendene er brede og velholdte. Hvis du foretrekker å komme deg opp fra sanden, kan du leie solstoler og parasoller her. Den aktive kan prøve ulike vannsportsaktiviteter på strendene Playa Levante og Playa Arena. 

Vil du finne ditt eget, lille sted for dagen? Det finnes flere isolerte viker og bukter, der du kan være helt for deg selv. Strendene i byens sentrum er delt i to av Calpes landemerke, Penon de Ifach – en fantastisk steinformasjon. Rett i nærheten av klippen ligger naturparker Las Salinas, som blant annet har en stor saltvannslagune. Området har fine turstier, som tar deg tett på både flora og fauna. Parken er hjem for store sjøfuglkolonier, og er blant annet kjent for sin store flamingoflokk. Tar du deg helt til klippens topp, blir du belønnet med en fantastisk utsikt over byen og havet. 

Du bør også ta deg en spasertur i gamlebyen mauriske kvarter. Er kan du blant annet nyte synet av den antikke arkitekturen og se ruinene av den mauriske borger, Castell del Mascarat.

Badeferie ved Costa Blanca

Skal du leie feriehus på Costa Blanca, og ønsker en skikkelig badeferie? Da er Calpe rett destinasjon for deg. Området har et imponerende antall soltimer hvert år, og stort sett behagelige temperaturer hele året. Strandløver kan se frem til et godt og variert utvalg fordelt på en 13 kilometer lang kystlinje.

3 tips til gode strender i Calpe:

1. Playa De La Fossa

Denne deilige sandstranden er én av de mest populære i Calpe. Stranden finner du mellom Purla de Basseles og klippen. Dette er den perfekte stranden for barnefamilier, og her har du alle fasiliteter rett i nærheten.  

2. Playa Del Arenal Bol

Dette er den største stranden i Calpe, og den finner du på andre siden av den karakteristiske  klippen. Tilbring dagen henslengt i den kritthvite sanden, og ta deg avkjølende bad i det klare vannet ved behov.

3. El Racó

El Racó er for deg som setter pris på en skikkelig vakker utsikt. Denne stranden ligger ved foten av klippen, i en liten bukt, og herfra har du en fantastisk utsikt. For en ekstra spesiell opplevelse kan du ta med deg snorkleutstyr og utforske livet under vann.

Lei feriehus i Calpe

Er du på utkikk etter feriehus i Alicante, eller rett i nærheten? Hos NOVASOL finner du ferieboliger i alle størrelser og prisklasser, med akkurat de fasilitetene du ønsker. Selv om Calpe ikke er den mest kjente destinasjonen i Valencia-regionen, har vi flere ulike ferieboliger å tilby. 

Calpe er et skikkelig ferieparadis. Her venter den perfekte kombinasjonen av strand, by og attraksjoner. Du kan med fordel leie et feriehus i Calpe hele året rundt. I januar og februar, to av årets mørkeste måneder her hjemme, blomstrer appelsintrærne ved Costa Blanca. 

Søk og bestill din neste ferie i Calpe i dag, så kan du allerede nå se frem til et deilig feriehusopphold i Spania.