Lei hus i Kroatia

Lei et hus i Kroatia med NOVASOL og opplev landets fantastiske byer og natur

Lei hus i Kroatia

Har du lyst til å dra på ferie til Kroatia? Flotte strender, slående vakre øyer, historiske byer og fantastisk natur – Kroatia har alt du kan ønske deg for en uforglemmelig reise. Hva venter du på? Lei et hus i Kroatia for deg og dine kjære. Nyt alle de fantastiske stedene og aktivitetene som Kroatia har å by på. Her kan du gjøre alt du kan tenke deg – vannsport, fotturer, avslapning ved bassenget og mye mer!

Populære feriehus i Kroatia

Loading...

Bli kjent med Kroatia

Leier du et feriehus i Kroatia kan du se fram til dager fylt med avslapning, herlig vær, hyggelige aktiviteter, kultur og historie. Det er ikke rart at Kroatia er et av de mest populære feriemålene ved Middelhavet. Alle de populære regionene i Kroatia er et sant paradis. Velg mellom feriehus blant naturskjønne kystbyer i Istria, i Kvarnerbukta i nærheten av vakre Krka nasjonalpark, eller i Dalmatia nær historiske byer som Dubrovnik. Hvis du drømmer om en ferie ved Adriaterhavskysten, hvor du kan besøke fantastiske historiske byer, spise god mat og oppleve imponerende naturomgivelser, så er et feriehus i Kroatia det rette for deg.

Overnatting i Kroatia

Kroatias popularitet blant besøkende fortsetter å vokse, og vi fortsetter å utvide utvalget av feriehus og ferieleiligheter i Kroatia. Det betyr at du kan finne akkurat det du ønsker deg når du skal leie hus i Kroatia. Særlige høydepunkter inkluderer våre aktivitetshus i Kroatia, feriehus med strøm inkludert, husdyrvennlige feriehus og villaer som passer for større grupper. Feriehusene våre ved havet i Kroatia er også populære, hvor den nærmeste stranden ligger rett rundt hjørnet.

Feriehus med basseng i Kroatia

Finn dette og mange andre nydelige feriehus med basseng i Kroatia hos oss (Hus-ID: CIL497)

Kunne du tenke deg å leie et feriehus i Kroatia med basseng? Da kan du se fram til den perfekte blandingen mellom luksus og avslapning. Se for deg selv liggende ved bassenget, mens solen varmer og du kan beundre det vakre kroatiske landskapet. En perfekt måte å slappe av på! Feriehusene våre med basseng i Kroatia kombinerer ofte romslig interiør, moderne bekvemmeligheter og private uteområder med fabelaktig utsikt. Les mer og lei et av feriehusene våre med eget basseng i Kroatia for en perfekt feriereise. Du kan kjøle deg ned i det forfriskende bassenget når du vil!

Luksuriøse feriehus i Kroatia

Bo i et vidunderlig feriehus mens du opplever Kroatia med asurblått hav, rullesteinstrender, frodige grønne øyer og historiske byer. Vår håndplukkede Luxury Collection i Kroatia tilbyr velutstyrte feriehus med luksuriøs innredning og utmerkede bekvemmeligheter som fantastisk utsikt og privat basseng. Drømmer du om en rolig ferie for deg selv (kanskje til og med på en privat øy!), eller en familieferie med god plass til alle? Eller kanskje et luksuriøst opphold i nærheten av spennende kroatiske byer fulle av historie og kultur? Vår Luxury Collection i Kroatia kan tilby deg alt dette og mer!

Opplev landet med de tusen øyer

Like utenfor Kroatias fastland ligger mer enn 1200 øyer spredt ut i Adriaterhavet. De fleste av dem er virkelig paradisøyer med avsidesliggende sandstrender, uberørt natur og krystallklart vann. Nyt øyboernes tilbakelente livsstil, langt fra fastlandets kjas og mas, i et feriehus på en kroatisk øy, for eksempel på Brač eller Hvar. NOVASOL tilbyr mer enn 1600 feriehus for en perfekt øyferie i Kroatia. Her finner du alt fra gamle fiskehus til luksusvillaer med eget basseng.

Reisetips til Kroatia

Hvilken del av dette spennende landet ønsker du å oppdage direkte utenfor døren til feriehuset ditt i Kroatia? 

  • Historieinteresserte kan utforske vakre havnebyer spekket med historie og arkitektur som dateres tilbake til Romerrikets tid.

  • Den kroatiske middelhavskysten er virkelig et paradis for vannsportentusiaster og soltilbedere, med sitt klare vann og vakre øyer og bukter.

  • Kroatias innland tilbyr også utmerkede muligheter for fotturer, klatring og sykling i nasjonalparker og naturreservater.

Med 19 naturparker og åtte UNESCO-verdensarvsteder, er det alltid noe spennende å utforske i dette fantastiske landet.

Hvorfor velge feriehus fra NOVASOL?

NOVASOL tilbyr deg den perfekte private ferieboligen i Kroatia. Vi har noe som passer ethvert budsjett og enhver feriedrøm. Familier kan nyte fleksibiliteten med å ha sitt eget sted og følge sine egne daglige rutiner. Nettverket vårt med lokale kontorer står klare til å hjelpe med eventuelle problemer under oppholdet. Dette betyr at du kan reise når det passer deg og ankomme når du vil, for å slappe av, utforske og utvide horisonten din fra et feriehus i Kroatia.