Lei hytte i Hemsedal

Kunne du tenke deg å dra på ferie til Hemsedal? Fjellbygda i «De Skandinaviske Alpene» gjemmer på et av Norges største skisenter, som i en årrekke også har blitt kåret til landets beste. Leier du en hytte i Hemsedal kan du oppleve et ekte vinterparadis rett utenfor hyttedøra. Men Hemsedal har mye annet å by på også, og med sin plassering mellom fjell og daler står fantastiske naturopplevelser i kø – året rundt.

Lei hytte i Hemsedal med NOVASOL

Populære feriehus i Hemsedal

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hemsedal

Loading...

Feriehus med basseng i Hemsedal

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hemsedal

Loading...

Bli kjent med Hemsedal

Øverst i Hallingdalen, og midt mellom Oslo og Bergen, ligger Hemsedal. Bygda ligger vakkert plassert i fjellheimen mellom de flotte natur- og nasjonalparkene Valdres, Hallingskarvet og Hardangervidda. Bygdas beliggenhet inne i landet gjør at den har en lang og snøsikker vintersesong, og dette er Hemsedals store trekkplaster. Men det er ikke bare en flott destinasjon for skibomsene. Hemsedal byr også på eventyrlige fjellturer, gode fiskemuligheter, spennende stisykling og et levende lokalsamfunn. Her finner du blant annet et eget kaffebrenneri, et ysteri som har vunnet flere VM-medaljer og restauranter som serverer lokalproduserte råvarer i toppklasse.

Hemsedal er en perfekt destinasjon for skiferien

Populære hytter og feriehus i Hemsedal

Har du lyst til å oppleve Buskerud og leie en hytte på Hemsedal til din neste ferie? Stille skoger, snø og turer i fjellet er tett knyttet til hyttelivet i Norge, og vi har flere hytter som skaper de perfekte rammene for ferien. En stor del av hyttene vi har til leie i Hemsedal er velegnet til et større reisefølge, med plass til over 6 mennesker. Hvis du planlegger en tur sammen med venneflokken eller hele familien, kan dere finne den perfekte basen til ferien i Hemsedal. Flere av dem har også både boblebad og badstue, så du kan koble helt av og nyte livet etter en lang dag ute i den flotte naturen. Og drømmer du om å stå på ski i Hemsedal, finner du en rekke hytter helt nærme det flotte skianlegget hos oss.

Sommer og vinter i Hemsedal

Hemsedal er mange nordmenns favorittdestinasjon i vinterhalvåret. Og mye av grunnen til det finner vi på Hemsedal Skisenter. Det store skisenteret ligger fordelaktig plassert mellom daler og fjelltopper, og har alt du måtte drømme om av et moderne skianlegg. Men sommeren i Hemsedal har like mye å by på. Da blir det åpnet opp for stisykling i skisenterets skibakker, du kan legge ut på fantastiske fjellturer i de store, uberørte naturområdene rundt Hemsedal, for eksempel til toppen av Skogshorn (1728 moh) eller Hydalshjallen (1304 moh). Og du kan prøve fiskelykka i noen av Norges beste ørretelver. Vår hytteutleie i Hemsedal sikrer deg en hjemlig base for alle de fantastiske aktivitetene i området.

Reisetips til Hemsedal

Trenger du flere tips til hva du kan gjøre i Hemsedal? Her er reisetipsene våre: 

  • Få med deg Fauskivalen på gjestegården Fausko i midten av august. Her kan du se masse konserter og spise lekre retter fra lokalmatgaten. 

  • Ta med deg fiskestanga og prøv fiskelykken i en av Norges beste ørretelver Hemsil

  • Stikk innom kaffebrenneriet Scandinavian Alps Coffee Roasters og kjenn den lekre duften av nykverna kvalitetskaffe. 

  • Lei en kano og nyt stillheten og den uslåelige utsikten fra fjellvannet Vannen

  • Har du lyst å lære mer om Hemsedal? Ta turen til Hemsedal Bygdetun og se hvordan man levde i fjellbygda fra 1600-talet og fram til i dag.